Mit tegyek hogy anyum többet engedjen?
Figyelt kérdés
Egy évvel késöbb indultam iskolába,8 évesen és ezért már nyolcadikos kéne legyek de 7 vagyok.Vannak nagyobb barátaim és nagyon szeretném hogy már hogy 14 éves vagyok néha anyu elengedjen velük egy kis beülös estére meg ilyesmi.Vagy este le a városba,ez nem olyan nagy dolog,de mindig aztmondja hogy hetedikesen mit akarok...A barátom 9 edikes és minden rendben lenne de vele se enged este ki és ez már zavarja a kapcsolatunkat.Mivel nekem nem az osztálytársaimmal alakult ez ki hanem nagyobakkal.(de azt megtanultam hogy en majd a gyerekemet idobe adom iskolaba,mert jobb kisebbnek lenni a nagyok kozott,mint forditva).2013. jún. 23. 09:42
11/11 anonim válasza:
Inkább javítsd fel a tanulmányaidat,mert ezzel a hozzáállással egyáltalán nem vagy érett.Az érett,aki tudja mérlegelni a veszélyt,a kockázatot,és aki rájön,hogy nem másnak tanul,hanem magának.Este a városban mihez kezdenél,ha mondjuk egy-két bikanyakú nagyfiú rád szállna?Talán a barátaid megtudnának védeni,de talán nem.Utóbbi lehetőséget firtatva úgy gondolom,anyukád nemhiába féltene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!