Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek hogy anyum többet...

Mit tegyek hogy anyum többet engedjen?

Figyelt kérdés
Egy évvel késöbb indultam iskolába,8 évesen és ezért már nyolcadikos kéne legyek de 7 vagyok.Vannak nagyobb barátaim és nagyon szeretném hogy már hogy 14 éves vagyok néha anyu elengedjen velük egy kis beülös estére meg ilyesmi.Vagy este le a városba,ez nem olyan nagy dolog,de mindig aztmondja hogy hetedikesen mit akarok...A barátom 9 edikes és minden rendben lenne de vele se enged este ki és ez már zavarja a kapcsolatunkat.Mivel nekem nem az osztálytársaimmal alakult ez ki hanem nagyobakkal.(de azt megtanultam hogy en majd a gyerekemet idobe adom iskolaba,mert jobb kisebbnek lenni a nagyok kozott,mint forditva).
2013. jún. 23. 09:42
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Öööö 14 évesen én sem engednélek el beülős ESTÉK-re, maximum DÉLUTÁNokra, iskola után.

Mi zavarja a kapcsolatotokat a barátoddal? Az, hogy délután tudtok együtt lenni, este nem? Egyébként marhára nagy hozzád képest az egy évvel idősebb barátod tényleg....

Igaza van anyukádnak, várj te még a kimaradós estékkel 3-4 évet.

2013. jún. 23. 10:11
 2/11 anonim ***** válasza:
Tudod, nem csak a kor számít. Anyukád ismer, tudja, hogy mennyire vagy érett. Ezek szerint annyira nem, hogy megbízhasson benned. 14 évesen "kapcsolat"-od van? Szomorú. Nagyon érett kapcsolat lehet, ha "zavarja" hogy este nem lehetsz vele. Oldjátok meg délután, vagy hétvégén ott van az egész nap.
2013. jún. 23. 10:23
 3/11 anonim ***** válasza:

14 évesen este be a városba a barátokkal...hát.Ha megbíznék benned és ismerném a barátaidat,valamint pozitív véleményem lenne róluk,nagyon-nagyon TALÁN elengednélek,mondjuk az biztos,hogy halálra aggódnám magamat,ha a gyerekemről lenne szó.Nem csoda,hogy este nem akar elengedni...

Hétvégén napközben,hétköznapokon délután simán elengednélek sötétedésig,akár még a városba is.Nyáron meg...attól függ,hogy milyen az a bizonyos város,mert azért az sem mindegy.

Miért zavarja a barátoddal való kapcsolatot?Napközben nem tudtok együtt lenni?Esetleg hívd át a barátodat hozzátok este,mondjuk az ott alvás szerintem még korai.Legalább addig valahogy tudtok kettesben is lenni,csillagot lesni,nem kell ahhoz bemenni a városba,szerintem.Esetleg ha a közeletekbe van valami hely,ahova szívesen elmennétek ketten,én elengednélek,de csak ha megbíznék a fiúdban.Azzal nincs semmi baj,hogy barátod van,nem értem hogy ennyi idősen miért ne lehetne már az ember lányának egy felelősségteljes,korához illő normális kapcsolata... :)

2013. jún. 23. 11:07
 4/11 anonim ***** válasza:

Nem évvesztes vagy éppenséggel?

Olyan nincs, hogy későn adnak be, valószínűleg nem voltál hét évesen iskolaérett.

Nem tragédia.

14 évesen pedig nem kéne "beülős estékre" járnod.

2013. jún. 23. 11:49
 5/11 A kérdező kommentje:
dehogy! csak anyum szerint igy jobb tanulo leszek,vagyok.Emiatt adott egy evvel kesobb.Sot mindenki 9 edikesnek nez,es 2.tanulo vok
2013. jún. 23. 13:09
 6/11 A kérdező kommentje:
de most nem kioktatast szeretnek hanem tanacsot,eddig eggyik se megfelelo
2013. jún. 23. 13:10
 7/11 anonim ***** válasza:
Akkor adok egy tanácsot: hogy anyud többet engedjen, nőjj még kb 3-4 évet.
2013. jún. 23. 13:39
 8/11 A kérdező kommentje:
Eppen ez a baj,hogy ez erettebnek erzem magam es nehez annyit varni :/
2013. jún. 23. 13:44
 9/11 anonim ***** válasza:
Mindenki érettebbnek érzi magát a koránál, de nem az. Nem valószínű, hogy el fog engedni estékre a közeljövőben. Megpróbálhatsz bizonyítani neki, segíts otthon, főzni, mosni, mosogatni, teregetni, boltba menni stb. És a jegyeiden is javítanod kell, mert ha tényleg kettes tanuló vagy, ez is azt bizonyítja, hogy nem vagy érettebb a korodnál, sőt.
2013. jún. 23. 13:52
 10/11 anonim ***** válasza:
Látszik az írásodon (vagy tudatlanságodon?), hogy nem vagy érettebb a korodnál, sőt...
2013. jún. 23. 14:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!