Mit tegyek hogy anyum többet engedjen?
Öööö 14 évesen én sem engednélek el beülős ESTÉK-re, maximum DÉLUTÁNokra, iskola után.
Mi zavarja a kapcsolatotokat a barátoddal? Az, hogy délután tudtok együtt lenni, este nem? Egyébként marhára nagy hozzád képest az egy évvel idősebb barátod tényleg....
Igaza van anyukádnak, várj te még a kimaradós estékkel 3-4 évet.
14 évesen este be a városba a barátokkal...hát.Ha megbíznék benned és ismerném a barátaidat,valamint pozitív véleményem lenne róluk,nagyon-nagyon TALÁN elengednélek,mondjuk az biztos,hogy halálra aggódnám magamat,ha a gyerekemről lenne szó.Nem csoda,hogy este nem akar elengedni...
Hétvégén napközben,hétköznapokon délután simán elengednélek sötétedésig,akár még a városba is.Nyáron meg...attól függ,hogy milyen az a bizonyos város,mert azért az sem mindegy.
Miért zavarja a barátoddal való kapcsolatot?Napközben nem tudtok együtt lenni?Esetleg hívd át a barátodat hozzátok este,mondjuk az ott alvás szerintem még korai.Legalább addig valahogy tudtok kettesben is lenni,csillagot lesni,nem kell ahhoz bemenni a városba,szerintem.Esetleg ha a közeletekbe van valami hely,ahova szívesen elmennétek ketten,én elengednélek,de csak ha megbíznék a fiúdban.Azzal nincs semmi baj,hogy barátod van,nem értem hogy ennyi idősen miért ne lehetne már az ember lányának egy felelősségteljes,korához illő normális kapcsolata... :)
Nem évvesztes vagy éppenséggel?
Olyan nincs, hogy későn adnak be, valószínűleg nem voltál hét évesen iskolaérett.
Nem tragédia.
14 évesen pedig nem kéne "beülős estékre" járnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!