Hogyan érhetném el, hogy többet engedjen?
Anyád egy paraszt!!!!!
mondd neki,h ő is fiatal volt...
lehet ,h félt ...de ezt túlzás,pórázon fog téged...pff
Nagyon egyszerű a válasz.Az én anyum is ilyen volt pár évvel ezelőtt.De lassan kivivtam magamnak a jogokat és most már anyum fele annyira se szigorú.
Válasz:-ha anyud azt mondja gyere haza 10re te csak 11 re menj haza.Eleinte anyud mérges lesz,de 2 3 nap múlva elenged megint.ekkora azt mondja-nehogy ne gyere haza 10 órára mert...-de te megint csak 11re mész haza.
Ezt minél töbször megcsinálni.
De mi a lényeg????????
Az hogy ha anyud megtilt valamit,azt attól meglehet csinálni,mert maximum vitatkozik egyet veled.
Ha kér valamit például,hogy mennyel a boltba,egyből ne menj el,eleinte nyügölj hogy nem akarok.
- A lényeg,nem kell félni anyudtól-
Ha nem enged sehova szökj el.Nem tud semmit csinálni csak ordibálni,amit 1 2 hónapon belül megun,és nem fog annyit hisztizni.
Ne félj!!!Ha nagyon szigorú anyud,akkor is max 3 4 hónap és megtörik.
Majd idővel bele jössz ha tényleg akarod.
Sok sikert.
F/15
Szerintem semmi esetre se tedd amit a 15 éves fiu ajánlott!
Inkább mindig tartsd be amit anyukád mondd és akkor hivatkozhatsz rá, hogy megbízható vagy.
Ha nem mész haza 10-re csak 11-re, legközelebb el sem fog engedni! Egy lányt jobban féltenek a szülei, mint egy fiut.
Próbálj vele alkudozni, hogy ha jól sikerül egy dolgozat, bizonyítvány akkor 2 helyre elenged.
Vagy ha elvégzel bizonyos házimunkát, megint elmehetsz!
Nem írod,hogy mi az a rövid póráz? Ha nem enged el éjszakáig tartó buliba,diszkóba,ha nem engedi,hogy agyon sminkeld magad stb. akkor neki van igaza.
A 15 éves fiú anyukája pedig nem sokat törődik a gyerekével. Ha az én gyerekeim egyszer is megpróbálták volna,hogy később jönnek haza,mint ahogy megbeszéltük,vagy nem mennek el a boltba,nem takarítanak stb. akkor legalább egy hétig az iskolán kívül nem mehettek volna sehova,még a barátaikkal sem találkozhattak volna.Súlyosabb esetben kaján kívül nem kaptak volna egy fillért sem. Egyszer maradt ki a 16 éves fiam tovább a megbeszéltnél,de többet soha.
Mindegyik tisztességes felnőtt lett.
Nem kell feltétlenül utánozni azokat a fiatalokat,akiknek a buli,a szex,a pia a legfontosabb.
Ahogy az előttem szóló írta,először te tegyél valamitpl.jobb jegyek,segítség otthon stb. Akkor hamarabb enged el anyukád,ha diszkóba nem is,de a barátnőiddel igen.
ÉS SOHA NE HAZUDJ NEKI!
Köszönöm az eddigi válaszokat :)
Nem sminkelem magam agyon, hajam sincs befestve, normálisan öltözködöm (csinos, de nem ringyós). Nem akarok diszkóba menni semmi pénzért :D De egy koncertért napokat kell könyörögnöm. Vagy pl ha ott akarok aludni valakinél (nem fiúnál, azt igazából meg se merem kérdezni, hogy barátomnál ott aludhatok e :D mert felvetettem már, hogy később lehetne-e és csak oltott, hogy hogy képzelem). Egy legjobb barátom van, ő anyukája próbált beszélni vele, de csak összevesztek..
Tényleg így van! Ne hazudj! Én 50 éves anya, 25 éves leány "gyermek" -tapasztalatával mondom, engem lehengerelt az öszinteség. Alapvetően is hajlamos vagyok erre, de ha szembejön, akkor nincs más, mint melléállni.
Próbáld meg, nagyon bízom benne, hogy Neked is sikerül:)
Igaz, ez a "lenéz vagy kinevet" nem tűnik biztatónak, ilyent nem lenne szabad csinálni egy anyának, ilyen nincs, hogy az ember lenézi a gyerekét, hát még hogy kinevesse
15/f
1.Anyámról ne tegyél véleményt amig nem ismered.
2.Hogy ha lássa,hogy bármit mond és te szó nélkül megcsinálod érzi hogy ő az úr.És a poráz szorul.
Az anyukák azt szeretnék szivük szerint,hogy mindig maradj mellettük és nem akarnak elengedni.
Szerintem a legtöbben tapasztalatnak gondolnak mert 15 vagyok és lebecsülnek.
Most azt gondolják rolam.hogy egy elkényesztetett vagyok.
Nem igaz,csak nem szeretem ha parancsolnak nekem.
Nem fogok ezen vitatkozni senkivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!