Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Mit tegyek, hogy többet engedjen?

Mit tegyek, hogy többet engedjen?

Figyelt kérdés

Anyukám egyszerűen nagyon szigorú. Napokig kell könyörögnöm, hogy valahova elengedjen (és még akkor sem biztos, hogy mehetek). Ti mit tennétek a helyemben?

(Normálisan viselkedem, nem vagyok hisztis, se ribanc, jól tanulok...L/16)

2010. máj. 25. 21:15
 1/5 anonim válasza:
Egyedül vagy gyerek a családban?
2010. máj. 25. 21:23
 2/5 A kérdező kommentje:
Nem, van egy húgom. Szóval sajnos én taposom az utat
2010. máj. 25. 21:24
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekem nővérem volt, úgyis én tapodtam azt a bizonyos utat...még 18 évesen is otthon voltam este 9 után:-S
2010. máj. 25. 21:35
 4/5 anonim válasza:
nekem nővérem van én addig könyörgök még elnem enged és egyszer csakmegúnja és rávágja: jolvanmennyél. megköszönöm puszi egyebek:)éskész. nekem ezváltbe.
2010. máj. 25. 21:38
 5/5 A kérdező kommentje:
De amúgy nem lehet vele beszélni mert makacs. Olyanokat mond, hogy ő 25éves korában aludt először a barátjával, ehhez tartsam magam. Lenéz, kinevet... Ha sírok akkor hisztis ribancnak néz. És én már nem bírom
2010. jún. 5. 00:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!