Hogyan vehetném rá, hogy többet engedjen?
16 éves vagyok,de anyukám nagyon félt mindentől..Sehova nem akar elengedni,hiába segítek neki,mondom meg,hogy hová és kivel mennék,mikor jönnék,stb..
Sokat veszekedtünk már emiatt..Szeretnék egy kis szabadságot. Suliidőszakban nem szoktam járni semerre,tanulok,eddig végig kitűnő voltam,nem értem,miért ne szórakozhatnék,legalább nyáron.
Kérlek segítsetek!
Azt is csak hosszas könyörgés után..Bár én sosem csináltam azt,hogy Szia,majd este jövök. Vagy hogy megkérdezem,elmehetek-e most rögtön.Mindenről előre tud..
Nem értem..
Én amikor kb ennyi idős voltam, sokszor szerettem volna koncertekre menni a barátaimmal, de alig engedtek el. Végül azt találtam ki, hogy apukámat elhívom egy koncertre, ahova ketten megyünk, hogy lássa milyen. Szerencsére nagyon élvezte, bár a szélén üldögélt egy sörrel, én a közelében, a szeme előtt táncikáltam, és össze is futottam pár ismerőssel. Utána látta hogy nem rejt annyi veszélyforrást, mint ahogy elképzelték, sőt hála istennek tetszett neki nagyon a zene, úgyhogy elengedtek.
Illetve volt/ van egy legjobb barátnőm, és a szülők megdiskurálták, és ugyanazokra a helyekre engedtek el, mindig nála aludtunk, mert én vidéki vagyok, ő meg pesti, az anyukája esténként értünk is jött kocsival. És yg szépen lassan mindenhova elengedtek 17-18 éves korunkra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!