Alkoholista szülő mellett felnövők! Hogy bírtátok?
Figyelt kérdés
Adjatok tanácsokat, tippeket, mert nem bírom már... Mindenkit tönkretesz maga körül, nem fizikailag, de lelkileg igen...2013. jún. 21. 14:37
11/11 anonim válasza:
15 éves lány vagyok, apám 3 éve alkesz, anyámnak 70.000 forintos fizetéséből fizetünk két hitelt, minden hónapban 25.000 forint nővérem egyetemére, mert ha nem kapja meg, akkor hatalmas hiszti lesz, agyonveri anyámat. Apám "szerencsére csak" alkoholista, nem agresszív, egyszer verte agyon anyut, de akkor hozzávágtam apámhoz egy üvegpoharat, akkor engem is jól agyonvert, felrepedt a szám, betörött a fejem, a kórházban azt kellett mondanom hogy elestem biciklivel. Anyám nem tud elválni, mert nem lenne rá pénz. Most megyek majd új iskolába, de rohadtul félek, hogy nem lesz semmire pénz, ugyanis egy olyan szakra megyek, ami elég költséges.. Kérdésedre válaszolva én úgy élem túl, hogy amikor tehetek nem vagyok itthon(ezt anya meg is érti), legtöbbször barátnőmhöz, barátomhoz megyek, a szüleink jó fejek, mert az ő szülei és az én anyám is megbízik bennünk, tudjuk hogy nem fekszünk le egymással, szóval mikor már marhára kivagyok akkor vagy nála, vagy barátnőmnél vagy nagyszüleimnél alszok. Az új suli messze van, szóval kollégiumba megyek, nagyon várom már, arra szerencsére nem kell pénz, mert ingyenes, a menza meg nem drága.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!