Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mivel lesz sikeresebb az a...

Mivel lesz sikeresebb az a gyerek, akit a szülei vernek, szidnak, és érzelmileg zsarolnak és a bűnbakot keresik benne?

Figyelt kérdés
Ettől sikeres lesz és az élet minden területén meg fogja állni a helyét?
2013. jún. 17. 13:15
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

A gyerek személyiségétől függ.

Ha ezt úgy éli meg, hogy nem akarok olyan lenni mint ők. És így arra sarkalja, hogy tanuljon akkor igen.

De ez fordítva is lehetséges.

2013. júl. 7. 20:11
 12/17 anonim ***** válasza:
Nekem pont a tanulási szándékomat vétózták meg.
2013. júl. 7. 20:15
 13/17 anonim ***** válasza:
semmiben inkabb visszahuzodotabb lesz es nem lesz onbizalma
2016. jan. 25. 19:36
 14/17 acelsziv ***** válasza:
Amennyivel egy alkoholista sikeresebb egy átlagembernél. Tehát jókora hátránnyal indulnak, egy csomó ideroncs és érzelmi roncs ember.
2016. jan. 25. 21:50
 15/17 anonim ***** válasza:

Pont úgy volt nálunk is mint az egyesnél. Évek voltak mire megértett hogy ő nem egy tróger, semmirekellő szar alak. Most van normális önbizalma, valós én képe.

És abból az állapotból ahogy ő elköltözött otthonról, nem lett volna sikeres. Mindent leértékelt magában, semmire nem tartotta magát. Így nem is lehetett volna sikeres soha.

Most verik a mellkasukat azok az emberek akik elhordták minden trógernak, mivel látjátok én megmondtam című szöveget nyomják. Elfelejtik, hogy ők nem ezt mondták.

2016. jan. 26. 10:39
 16/17 anonim ***** válasza:

a szülőket kell megnézni

valszeg ők is ezt a nevelést kapták, amit továbbadnak

ergo amennyire sikeresek az életben a gyerekük is annyira várható

2016. jan. 26. 12:18
 17/17 anonim válasza:
nekem faterom volt alkesz, és lelkiterrorban éltem, 15 évesen megpróbáltam magam megölni,ebből azt vette le hogy egy idegbeteg állat vagyok és terápiára küldött. Most már nem vele élek és lelki nyugalomban vagyok,de antiszociális lettem nem pedig sikeres.
2016. jan. 26. 15:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!