Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg gyereket várhat, vagy csak érzelmileg zsarol?
Figyelt kérdés
Véget ért egy 7 hónapos kapcsolatom egy nővel, és szeretkeztem vele óvszerrel, pharmatexel, de néha volt, h megszakítással. A lényeg, h sosem mentem el benne. Most pár napja elmondtam neki, h nem akarom folytatni, és aznap este mondta, h tesztet csinált de az eredményt nem mondja meg nekem. Eltelt 3 nap azt felhívott, h volt nőgyógyásznál és megerősítette, h terhes, meg vérvételen is volt. Szakítás előtt 3-4 héttel tesztet is csináltunk és negatív volt... Szakítás után hirtelen bekapta volna a legyet? vagy csak sakkban akar tartani ezzel? Elvileg pénteken kapja meg a papírokat a vérvételről és jövhéten TALÁN találkozhatunk... Szerintetek?2012. dec. 12. 20:33
1/14 anonim válasza:
áh csak sakkban akar tartani. vegyél 3 tesztet, pisáltasd rá mindháromra. ha pozitív, akkor őszinte részvétem
2/14 anonim válasza:
Hát ezt így nehéz megmondani, de nagyon úgy néz ki, hogy csak zsarol. Mindenképpen tudd meg az igazat, csináltass vele tesztet, meg nézd meg a vérvételi eredményt. Túl sok értelme nem lenne, hogy hazudjon, mert előbb-utóbb úgyis kiderül az igazság.
3/14 anonim válasza:
Egyik barátunkkal szórakozott így egy csaj,kitalálta,hogy terhes de a srác nem látta tesztet és a sráccal sem akart találkozni,mindenféle hazugságot talált ki hogy edzésen kiverték belőle a gyereket meg ilyenek a srác ott is hagyta azt az idióta libát azonnal
4/14 A kérdező kommentje:
Én sem látom annak értelmét, h hazudjon, mert kiderülne így is, úgy is pár héten belűl, de remélem jövhéten belűl. Ha nagyon kerülgeti a szemem előtti tesztet, és a papírnak is nyoma vész meg hasonlók akkor teljesen egyértelmű. Azt akarja, h csak mi ketten tudjunk róla, de kb a karácsonyom meg a Szilveszterem egy rakás szar lesz, de ne is ez legyen a legnagyobb gond most. nem akarja megtartani a gyereket, és állítása szerinte lehet méhenkívüli terhessége van, de ez később kiderül. Valaki elmagyarázná miben is merül ki egy ilyen vizsgálat? meg hogyan állapítják mega méhen kívüli terhességet?
2012. dec. 12. 21:17
5/14 A kérdező kommentje:
Mert ha volt belső ultrahang azzal már látni kellett volna...
2012. dec. 12. 21:21
6/14 anonim válasza:
egy sima Uh,menjél el vele nőgyógyászhoz ragaszkodj hozzá ha nem engedi akkor hazudik
7/14 A kérdező kommentje:
Pár ismerőssel is megbeszéltem a dolgot, de szerintük nem mond igazat, de ha ez így van akkor le fog bukni amint találkozunk és meglátom a papírt, ha megmutatja meg tesztet is csináltatok vele.. lehet pár hétig vagy napig ki akarja tolni ezt a dolgot?
2012. dec. 12. 21:48
8/14 anonim válasza:
Lehet, csak azt nem tudom mire menne vele. Csak jobban megutáltatja magát veled, főleg ha kiderül, hogy hazudott.
9/14 A kérdező kommentje:
Na ez az.... Nem lenne sok értelme, mert max pár hétig tudná húzni a dolgot. De kb szinte ahogy beszélgettünk sokszor olyan volt a dolog, h nem igazán izgatná, h állapotos. Most, h szakítottunk megiszik pár sört nyugtató gyanánt és szinte nem eszik... Mondtam is, h lehetne felelősségteljesebb is de neki a válasza az volt, ha elvetetjük, akkor nem mind1? jövhéten ha minden igaz úgy is kiderül minden. (remélhetőleg)
2012. dec. 12. 22:25
10/14 A kérdező kommentje:
Közben vannak új infók. kiderítettem, h November 25-én teszteltük és akkor negatív volt. 2 hét alatt teherbe ejtettem s az orvos látja a csomót??? Szerintetek?
2012. dec. 13. 00:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!