Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A terhességem 18. hetében...

A terhességem 18. hetében járok. A gyerek apjával élek, de a 12. héten bejelentette, hogy érzelmileg külön akar tőlem élni. Neki dolgoztam eddig, ezért anyagilag is függök tőle. Mit tudok tenni?

Figyelt kérdés
Azóta van egy szeretője is, engem az egész rosszul érint, és félek a babát is, de nincs hova mennem. Tud-e valaki olyan segélyről, vagy támogatásról, amivel új életet kezdhetnék egyedül? Fontos lenne!!!
2007. nov. 27. 15:13
 1/3 anonim ***** válasza:
31%
Vannak az ún. anyaotthonok, ha rákeresel a neten, sok mindent megtudhatsz róluk. Oda bizonyos ideig bármelyik anyuka beköltözhet a picinyével, amíg nem alakul úgy az élete...Nagyon sajnálom, hogy így kifogtad a pasit, úgy látszik még éretlen ahhoz, hogy apa legyen. :-(
2007. nov. 27. 15:18
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a védőnőd vagy az orvos is tud segíteni,hogy hoa fordulhatsz. VAnnak anyaotthonok, családsegítő otthonok, ha az önkormányzat nemis segít.

Ha nagyobb városban érdeklődsz, sok segészolgálat van, akár a máltaiak, akár állami, akár magán segélyszervezetek.

Járj utána és próbálj új életet kezdeni, és nyugodt maradni, nehogy árts magatoknak.

Sajnálom hogy így alaklt, de az életnek menni kell tovább, az érzelmeket nem lehet kierőszakolni.

Másnak még így is kelleni fogsz, terhesen, gyerekekekkel, adj esélyt neki!!.-)

2007. nov. 27. 17:21
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Legyél erős, főleg a pocakodban lakó kis emberke miatt. Én csak együttérezni tudok veled, és egyetérteni az előttem válaszolókkal, ha jó védőnőd van, biztos hogy tud segíteni. Nagyon sajnálom, ami veled történt :-(
2007. nov. 27. 21:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!