Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Van még valaki rajtam kívül...

Van még valaki rajtam kívül akinek elviselhetetlen az apja?

Figyelt kérdés
Folytonos hangulatváltozásai vannak. Nem normális, egyik percben kedves a másikban a hajamát húzgálja. Veletek nincs hasonló?

2013. jún. 16. 22:02
 1/7 anonim ***** válasza:
nekem anyám ilyen
2013. jún. 17. 00:42
 2/7 anonim ***** válasza:

De bizony az én apám is ilyen hangulat ember. :( 15/f

Ha gondolod beszélgethetünk privátban. :)

2013. jún. 17. 03:18
 3/7 anonim ***** válasza:
Nem elviselhetetlen, csak nehezen megszokható, de 22 év alatt sikerült megszoknom. Apa is rettentő hangulatember.
2013. jún. 17. 09:07
 4/7 Catharina89 válasza:
az enyém is idegesítő, ráadásul élősködik is rajtunk, és kb 20. per megy ellene. És ezzel élünk egy fedél alatt. Átérzem a helyzeted :D
2013. jún. 17. 14:57
 5/7 anonim ***** válasza:
ha hiszitek ha nem én is így gondolkodtam apámról. most már vissza sírom azt az időt.... :( gondoljátok meg hogy beszéltek szüleitekről.
2013. jún. 17. 18:07
 6/7 anonim ***** válasza:
2-es vagyok! Én jól meg gondoltam azok után, hogy anyámat megcsalta egy cigány nővel, és még is ütötte.
2013. jún. 17. 23:40
 7/7 anonim ***** válasza:
apám is megcsalta anyámat. ő is cigány nővel. és így felnőtt fejjel jöttem rá hogy anyám egyáltalán nem volt szent. én még annyit se tűrtem volna neki mint apám. de nálunk más a helyzet.
2013. jún. 18. 10:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!