Még csak egy jó hét múlvára NEM várom, miért van ilyen elviselhetetlen fáradság rajtam napok óta?
Lehet ettől a nagy melegtől is. Egy héttel menszi előtt nem hiszem hogy ez jelentene bármit is. A cici fájás is jelezhet akár menszit is. Ilyen korán még semmi se biztos.
Kívánom hogy baba legyen.
Biológiai értelemben nem érezheted meg. A terhességi tüneteket a terhességi hormonok megemelkedett szintje okozza. de egy héttel a nemvárt előtt még nincsenek terhességi hormonok a véredben egy egészen picikét se, mert - ha volt is - a beágyazódás még nem zajlott le, a hormonok meg még csak az után kezdenek el termelődni.
ha vcalamit megérezhetsz, azt csakis lelki síkon teheted.
A fáradtság az időjárástól van, akivel eddig beszéltem az mind kivan, és állva elaludna.
A cicifájás normális peteérés után, és a hasszurka is. Ezek ilyenkor PMS tünetek. Ha megtermékenyült a petesejt, még csak most ér el a méhedig és csak most fog kezdeni beágyazódni ami azért pár nap! És mire lesz annyi hcg hogy tüneteket produkáljon az is jó pár nap még. De általában a nem várt napja után jönnek az igazi tünetek, addig szinte megegyeznek a menzis tünetekkel.
Minden jót kívánok! És drukkolok a babához!
30 hetes kismama
Én is így vagyok. Remélem mindketten babásak vagyunk :)
Drukkolok neked :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!