Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Még csak egy jó hét múlvára...

Még csak egy jó hét múlvára NEM várom, miért van ilyen elviselhetetlen fáradság rajtam napok óta?

Figyelt kérdés
Folyamatos cici fájás, néha has szurka, iszonyat hangulat ingadozás. Még csak ez az első hónap, hogy próbálkozunk.12 éve szültem utoljára, nem emlékszem, hogy ilyen korán lennének tünetek. A cici fájás akkor is nagyon hasonló volt. Nem beszélek be semmilyen tünetet. Megérezhetem ilyen korán, hogy babám lesz?
2009. aug. 6. 14:33
 1/5 anonim ***** válasza:

Lehet ettől a nagy melegtől is. Egy héttel menszi előtt nem hiszem hogy ez jelentene bármit is. A cici fájás is jelezhet akár menszit is. Ilyen korán még semmi se biztos.

Kívánom hogy baba legyen.

2009. aug. 6. 14:59
 2/5 anonim ***** válasza:

Biológiai értelemben nem érezheted meg. A terhességi tüneteket a terhességi hormonok megemelkedett szintje okozza. de egy héttel a nemvárt előtt még nincsenek terhességi hormonok a véredben egy egészen picikét se, mert - ha volt is - a beágyazódás még nem zajlott le, a hormonok meg még csak az után kezdenek el termelődni.

ha vcalamit megérezhetsz, azt csakis lelki síkon teheted.

2009. aug. 6. 15:09
 3/5 anonim ***** válasza:

A fáradtság az időjárástól van, akivel eddig beszéltem az mind kivan, és állva elaludna.

A cicifájás normális peteérés után, és a hasszurka is. Ezek ilyenkor PMS tünetek. Ha megtermékenyült a petesejt, még csak most ér el a méhedig és csak most fog kezdeni beágyazódni ami azért pár nap! És mire lesz annyi hcg hogy tüneteket produkáljon az is jó pár nap még. De általában a nem várt napja után jönnek az igazi tünetek, addig szinte megegyeznek a menzis tünetekkel.

Minden jót kívánok! És drukkolok a babához!

30 hetes kismama

2009. aug. 6. 15:57
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat. Akkor még marad egy hét reménykedés.
2009. aug. 7. 13:27
 5/5 anonim ***** válasza:

Én is így vagyok. Remélem mindketten babásak vagyunk :)

Drukkolok neked :)

2009. aug. 8. 13:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!