Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nem probléma, ha egyfolytában...

Nem probléma, ha egyfolytában szúrkál a hasam? Nem elviselhetetlen, de egyfolytában nem baj ez?

Figyelt kérdés
Hol teltségi érzetem van, hol meg azt érzem teljesen üres a hasam. Éjszaka nem tudok aludni normálisan, pedig másodpercek alatt el tudtam aludni eddig. A melleim is érzékenyek, de máskor is szokott késni.
2010. jan. 10. 08:47
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem ezek már utalhatnak babára. Teszteltél már? Egyébként nekem is késik ebben a hónapban. Lassan egy hete..
2010. jan. 10. 09:48
 2/4 A kérdező kommentje:

Nem teszteltem, mert szokott késni pár napot, de egyfolytában szúrkál a hasam és a melleim is érzékenyek. Ennyire nem szoktak. Nem merek tesztelni, mindig utána megjön 2-3napra. Te teszteltél? Mit érzel?

Ja és nem alszom jól mostanában 2-3 napja, pedig rám egyáltalán nem jellemző!

SZORÍTOK MAGUNKNAK!!! MINDENKÉPP ÍRD MEG MI LETT AZ EREDMÉNY!

2010. jan. 10. 10:35
 3/4 anonim ***** válasza:

A tüneteid közelgő menszeszre is utalhatnak.

ha mindig késik, akkor ez nem késés, hanem egyszerűen neked pár nappal hosszabb a ciklusod.

tesztelj! Jobbat nem tudok mondani.

2010. jan. 10. 11:17
 4/4 anonim ***** válasza:
Hát én sajnos már teszteltem és mind a kétszer negatív lett, úgy hogy hiszek neki. Fájdogál a hasam, de ezen kívül nincs több tünetem. És azért két negatív tesztnek úgy gondolom hihetek. De remélem neked babó lesz. :)
2010. jan. 10. 11:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!