A szuleim havonta cirkuszolnak velem, ha a zsebpenzembol olyan 5. 000Ft-ot parfumre vagy mas sminkcuccokra koltom, miert csinaljak ezt?
Utolsó most kötözködjek? A könyvtár sokkal olcsóbb ingyen vannak a könyvek,esetleg évente 200 ft. Ehelyett te elmentél könyvesboltba és több ezer Ftt költöttél könyvre amit elolvastál és áll a polcon. :)
Mindenki arra b.ssza el a pénzét amire akarja. Szerintem ez mindenki magánügye
Én nem értem a szüleidet. Olyan szempontból, hogy adják a rengeteg pénzt, aztán meg leszidnak ha elköltöd. Akkor vagy adják a pénzt és örüljenek hgy nem drogozol belőle, vagy ne adják, hanem mondják azt, hogy ha fontos dolog kell neked azt megveszik, a többit amit neked szánnának, azt meg félreteszik. Nálunk kb így működik,nem kapok zsebpénzt, ha valamire szükségem van, azt megvesszük. Mondjuk én nem vagyok nagy sminkelős, van szempillaspirálom, meg szemhéjfestékem amiket ajándékba kaptam, magamnak csak egy alapozót meg egy tust vettem, ennyi az ösz. sminkem. Én inkább körömlak-megszállott vagyok, negyven-valahány van. Ha boltban járunk, és leveszek egyet a polcról, anya sokszor azt mondja, hogy nem kell az, mert van már 5 hasonló színem, és igaza is van. Amit meg tényleg nagyon szeretnék, azt megvesszük.
Ami pénzt néha adnak, félreteszem, gyűjtök jogsira.
Gondold végig, hogy tényleg fontos-e a sok minden amit megveszel magadnak. Ha igen, akkor végülis a te zsebpénzed... Bár én azt mondom, inkább tegyél félre belőle amennyit csak tudsz, jól jöhet akármikor.
Nem fogynak el a parfumok egy honap alatt, de urul, es nem szeretem, ha mindig 1 illat van rajtam. Amugy pudert is szoktam venni(az kb 2-3.000 Ft), van, hogy veszek hozza koromlakkot 500-600Ft, maris majdnem kijott az 5.000. Hajvegapolokat szoktam venni, hajpuhito szert,testapolokat, kezkremeket, barnito kremeket, testsprayket, es ha parfumot veszek 5000nel kezdodnek, mert nem akarok vacakot venni.
AMugy megjegyze, volt, hogy havonta 5-6000 Ftot konyvekre koltottem, es akkor azt kaptam, hogy teged ki gyoz ennyi pennzel, olvasd oket neten vagy menj es vedd ki a konyvtarbol.
Istenem, ha a válaszolók valóban igényesek lennének, nem sokallnák ezt az 5000 Ft-ot havonta.
Nézzük: testápoló: 1000 Ft
Körömlakk: 1000 Ft
Körömlakklemosó: 500 Ft
Átlagos sampon+balzsam: 1500 Ft
Kézkrém/lábkrém: 1500
Arckrém: 2000 Ft
Arcradír: 1000 Ft
Tomik: 1000 Ft
hajvégápoló: 1000 Ft
Labello: 500 Ft
Tusfürdő (2 db): 1000 Ft
Akkor parfüm, szemceruza, tus, alapozó, sminklemosó, korrektor, pirosító, spirál.... még nem is említettem.
Az előbbi listából simán ki lehet választani tetszőlegesen pár dolgot, ami havonta kell, és még az 5000 Ft-nak magasan föle van.
A Labello-t külön számlázod. >D
Testápoló 1000 ft? Honnan szerezted ezeket az árakat? Honnan tudod, a Kérdező mit költ testápolásra, milyen márkákat használ? Lehet, hogy 300 ft-os testápolót használ, lehet, hogy 7000 ft-osat.
Én igényes vagyok, és igenis sokallom az ötezret. DE a kérdező arra költi a pénzét, amire akarja.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!