Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A szuleim havonta cirkuszolnak...

A szuleim havonta cirkuszolnak velem, ha a zsebpenzembol olyan 5. 000Ft-ot parfumre vagy mas sminkcuccokra koltom, miert csinaljak ezt?

Figyelt kérdés
2013. jún. 14. 15:16
1 2 3 4 5
 41/49 anonim ***** válasza:
100%

"Érdekes, én parfüm nélkül sem vagyok büdös, és smink nélkül sem vagyok ronda. :) Szerintem pont az az igénytelen, akinek el kell takarnia púderrel, meg egyebekkel az arcát, mert annyira gáz."

A parfüm nem a bűz elnyomására kell. Az a dezodor dolga.

A smink pedig a szépség kiemelésére van, a bőrhibák elfedésére, bőrszín kiegyenlítésére. Ha te világszépe vagy smink nélkül, szerencsés vagy, de tapló dolog azt lenézni, aki nem olyan szép, mint te.

2013. jún. 15. 17:39
 42/49 anonim ***** válasza:
0%
Miért? A dezodor a bűz elnyomására való? :)
2013. jún. 15. 17:45
 43/49 anonim ***** válasza:
0%
A smink nem kiemeli a szépséget, hanem előidézi azt. Sőt, a legtöbb esetben eltakarja.
2013. jún. 15. 17:46
 44/49 anonim ***** válasza:
0%
Amivel persze nincs gond, csak ha a fiúja reggelenként majd undorodik tőle.
2013. jún. 15. 17:47
 45/49 anonim ***** válasza:
100%

A dezodor izzadásgátló. Neki köszönhetően nincs szagunk. Tehát valamilyen szinten elnyomja a bűzt.

"A smink nem kiemeli a szépséget, hanem előidézi azt."

Lehet, hogy eddig rossz termékeket próbáltál, de ha az arcbőrödnek megfelelő típusú szereket használsz, igenis kiemeli a szépséged. Szerintem a világon nincs olyan nő, akinek a szempillaspiráltól nem nagyobb, szebb a tekintete.

Aki viszont ronda, azon nem segít a smink. Csak sminkelve lesz ronda.

2013. jún. 15. 22:27
 46/49 anonim ***** válasza:
0%
Akkor be lehet írni googleba, hogy smink előtte utána, és mutathatsz nekem egyet, aki nem rondább smink nélkül, csak "kiemeli a szépségét". :)
2013. jún. 16. 08:38
 47/49 anonim ***** válasza:
100%

Előtte-utána képet azért nem lehet nézni, mert 1.) nem biztos, hogy nem photoshopozták, 2.) ugyanabban a helyzetben kell lefényképezni. Egy normális sminknél legtöbbet a fény-árnyékkal játszanak.

Ráadásul nem tudom, te mit értesz SMINK alatt. Nekem a smink a korrektorral a szem alatti karikák eltüntetése, alapozóval a bőrszín kiegyenlítése, a szemöldök beigazítása, szempillaspirál. Pír és rúzs, ha kell.

Egyéb szemsminkeknek ellene vagyok, mert már nem természetes a hatás.

De mondom, ha te szebb vagy smink nélkül, mint sminkben, akkor hogy lehetsz olyan gonosz, hogy kiröhögöd azokat, akik nem?

2013. jún. 16. 10:13
 48/49 anonim ***** válasza:
57%

Honnan szereztem az árakat? A boltokból, drága. Az, hogy te nem ismersz 1000 Ft-ért testápolót, a te dolgod. (mondjuk én 300 Ft-osat nem ismerek, az én hibám, tudom:)).

Átlagárakat írtam. Mint ahogy arckrém van 300 Ft-ért a 100-as boltban, van 2000-ért akciós Loreal, sőt, van jóval többért is.

Én kérek elnézést, amiért nem ismerem a 100 Ft-os boltok márkáit.

2013. jún. 16. 10:19
 49/49 anonim ***** válasza:
0%
Nem röhögtem ki senkit. Persze, mind fotoshop, meg játék az árnyékkal. :) Kozmetikus vagyok, sminkeltem már több száz embert, tudom miről beszélek.
2013. jún. 16. 12:05
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!