A szuleim havonta cirkuszolnak velem, ha a zsebpenzembol olyan 5. 000Ft-ot parfumre vagy mas sminkcuccokra koltom, miert csinaljak ezt?
látom sokak alaposan félreértelmezték a kérdést...
van a kérdezőnek zsebpénze, és abból alkalomadtán költ 5000 forintot parfümre és egyéb cuccokra
lövésem sincs, mi bajuk ezzel, max ne mutogasd, hogy ezt vetted és akkor nincs gond
Egyetértek azzal, aki szerint nem cirkuszolhatnak, ha odaadták a pénzt, úgy hogy arra költöd, amire akarod. Ha vodkát, vagy cigit vennél belőle, az jobb lenne nekik? A kérdést pedig nem értette félre senki, mert a szülők HAVONTA cirkuszolnak ezért, tehát a kérdező havonta veszi ezeket a cuccokat.
Ennek ellenére, motoszkál bennem a kérdés. Mi mindent veszel te ennyiért? :D Én sem sajnálom sminkre a pénzt, de hogy jön össze havi 5000? Most összeadtam gyorsan minden sminkem értékét és kb 15000 Ft lenne beszerezni az egész cuccot ahogy van: alapozó, szemhéjpúder sok színben, 8 körömlakk, 2 szemceruza, tus, szempillaspirál, rúzs. Ebből szinte mind kitart egy évig is akár, kivéve a szemceruzák, mert azoknak mostoha sorsa van nálam. Persze, ehhez hozzátartozik, hogy nem a legdrágább márkát veszem, de én nem érzek akkora különbséget, amiért a miss sporty körömlakk 500-600 a fele akkora loreal pedig 1000.
"Egy igényes lánynak kell ennyi egy hónapban.Több is."
nem a vakolat és a tonna illatfelhő az ami igényessé tesz valakit -- sőt ez inkább visszataszító számomra
nekem egy igényes nő az aki rendesen tisztálkodik
tiszta szép nem szakadt ruhában jár
az alkatát kiemelő ruhát hord és nem az aktuális divatot majmolja
szolidan sminkeli és parfümözi magát
rendben van a haja
és a legfontosabb a LELKE is rendben van
de gondod át h mennyire van igaza a szüleidnek
a zsebpénz nem csak arra való h elverd hanem arra is h megtanuld beosztani és takarékoskodni
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!