Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A szuleim havonta cirkuszolnak...

A szuleim havonta cirkuszolnak velem, ha a zsebpenzembol olyan 5. 000Ft-ot parfumre vagy mas sminkcuccokra koltom, miert csinaljak ezt?

Figyelt kérdés
2013. jún. 14. 15:16
1 2 3 4 5
 11/49 anonim ***** válasza:
43%
Talán azért mert már az egész fürdőszoba teli van a hülyeséggel és mindenki azt kerülgeti. Én sem hagynám szó nélkül. Nem arra kapja a zsebpénzt, hogy felesleges dolgokat vegyen.
2013. jún. 14. 15:31
 12/49 anonim ***** válasza:
86%

látom sokak alaposan félreértelmezték a kérdést...

van a kérdezőnek zsebpénze, és abból alkalomadtán költ 5000 forintot parfümre és egyéb cuccokra

lövésem sincs, mi bajuk ezzel, max ne mutogasd, hogy ezt vetted és akkor nincs gond

2013. jún. 14. 15:32
 13/49 anonim ***** válasza:
68%
Keress olcsó helyeket és vigyél haza hasznos cuccokat. Vagyis kenyerezd le őket.
2013. jún. 14. 15:38
 14/49 anonim ***** válasza:
47%

Egyetértek azzal, aki szerint nem cirkuszolhatnak, ha odaadták a pénzt, úgy hogy arra költöd, amire akarod. Ha vodkát, vagy cigit vennél belőle, az jobb lenne nekik? A kérdést pedig nem értette félre senki, mert a szülők HAVONTA cirkuszolnak ezért, tehát a kérdező havonta veszi ezeket a cuccokat.

Ennek ellenére, motoszkál bennem a kérdés. Mi mindent veszel te ennyiért? :D Én sem sajnálom sminkre a pénzt, de hogy jön össze havi 5000? Most összeadtam gyorsan minden sminkem értékét és kb 15000 Ft lenne beszerezni az egész cuccot ahogy van: alapozó, szemhéjpúder sok színben, 8 körömlakk, 2 szemceruza, tus, szempillaspirál, rúzs. Ebből szinte mind kitart egy évig is akár, kivéve a szemceruzák, mert azoknak mostoha sorsa van nálam. Persze, ehhez hozzátartozik, hogy nem a legdrágább márkát veszem, de én nem érzek akkora különbséget, amiért a miss sporty körömlakk 500-600 a fele akkora loreal pedig 1000.

2013. jún. 14. 15:40
 15/49 anonim ***** válasza:
69%
Jó helyen érdeklődsz, kérdező. Itt mást nem tudnak szajkózni, mint "nekem ételre se jut ennyi" "én kínaipiacon veszek mindent" "nekem csak turiból van ruhám" Mintha versenyeznének, hogy ki tud jobban garasoskodni, ki a legcsóróbb, persze emellett mindegyikük ANNYIRA ápolt éx igényes, hogy Palvin Barbi elbújhat mellettük..
2013. jún. 14. 15:41
 16/49 anonim ***** válasza:
23%
Havonta cirkuszolnak veled, ha elköltöd, vagyis havonta 5000-ért vásárolsz sminkcuccot és parfümöt?
2013. jún. 14. 15:59
 17/49 anonim ***** válasza:
10%
Nem akkor kell sminkcuccot venni ha elfogy,hanem ha lejár a szavija.az 3-6 honap.
2013. jún. 14. 16:02
 18/49 anonim ***** válasza:
52%
15:41 szívemböl szóltál....:D
2013. jún. 14. 16:04
 19/49 anonim ***** válasza:
61%

"Egy igényes lánynak kell ennyi egy hónapban.Több is."

nem a vakolat és a tonna illatfelhő az ami igényessé tesz valakit -- sőt ez inkább visszataszító számomra

nekem egy igényes nő az aki rendesen tisztálkodik

tiszta szép nem szakadt ruhában jár

az alkatát kiemelő ruhát hord és nem az aktuális divatot majmolja

szolidan sminkeli és parfümözi magát

rendben van a haja

és a legfontosabb a LELKE is rendben van

de gondod át h mennyire van igaza a szüleidnek

a zsebpénz nem csak arra való h elverd hanem arra is h megtanuld beosztani és takarékoskodni

2013. jún. 14. 16:19
 20/49 anonim ***** válasza:
83%
Mondjuk szerintem nem cirkuszolnának, ha könyvet vennél belőle vagy hasonlót...
2013. jún. 14. 16:23
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!