Szüleim tartoznak nekem, de nem akarják visszaadni. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Részletekben kértek pénzt,amit természetesen odaadtam nekik...
De mostanában már nem kérnek,viszont mikor megkérdezem hogy mikor tudnák visszaadni negatívan visznyulnak a témához(,,nehogy már mi tartozzunk neked") 10.000 ft-ról van szó ami nekem elég sokat jelentene,fōleg hogy nem kapok zsebpénzt... Mit tehetnék?
15/f
2013. jún. 14. 14:25
11/14 anonim válasza:
Szerintem nyugodj bele. Tolem anya 25 ezret nyult le a ballagasra kapott penzembol.
L/18
12/14 anonim válasza:
inkább ne csinálj semmit, nem éri meg
reménykedj, hogy vissza kapod, de a legjobb, ha már most belenyugszol, és a továbbiakban nem adsz többet soha
érdemtelennek bizonyultak a segítségre, persze ezt ne mond nekik, mert ők tartanak még el, inkább annyit mondj, ha legközelebb kérnek, hogy neked sincs
13/14 A kérdező kommentje:
kösz a válaszokat...
Akkor marad a diákmunka :)
2013. jún. 14. 17:06
14/14 anonim válasza:
Attól függ, mire kérték a pénzt. Ha azért ,hogy hó végén te tudj enni, akkor nem kérném vissza, eszembe se jutna. Ha azért mert valami felesleges cuccra kérték, az más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!