Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szüleim tartoznak nekem, de...

Szüleim tartoznak nekem, de nem akarják visszaadni. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Részletekben kértek pénzt,amit természetesen odaadtam nekik...

De mostanában már nem kérnek,viszont mikor megkérdezem hogy mikor tudnák visszaadni negatívan visznyulnak a témához(,,nehogy már mi tartozzunk neked") 10.000 ft-ról van szó ami nekem elég sokat jelentene,fōleg hogy nem kapok zsebpénzt... Mit tehetnék?

15/f

2013. jún. 14. 14:25
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
52%

Szerintem nyugodj bele. Tolem anya 25 ezret nyult le a ballagasra kapott penzembol.

L/18

2013. jún. 14. 14:48
 12/14 anonim ***** válasza:
35%

inkább ne csinálj semmit, nem éri meg

reménykedj, hogy vissza kapod, de a legjobb, ha már most belenyugszol, és a továbbiakban nem adsz többet soha

érdemtelennek bizonyultak a segítségre, persze ezt ne mond nekik, mert ők tartanak még el, inkább annyit mondj, ha legközelebb kérnek, hogy neked sincs

2013. jún. 14. 15:07
 13/14 A kérdező kommentje:

kösz a válaszokat...

Akkor marad a diákmunka :)

2013. jún. 14. 17:06
 14/14 anonim ***** válasza:
Attól függ, mire kérték a pénzt. Ha azért ,hogy hó végén te tudj enni, akkor nem kérném vissza, eszembe se jutna. Ha azért mert valami felesleges cuccra kérték, az más.
2013. jún. 14. 17:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!