Jogos a sértődése?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

15 éves fiú vagyok, és most lesz a ballagásom a hétvégén.

Van egy elég komoly fényképezőm.(Tükörreflexes,objektívvel,stb.)

Anyukám ma megsértődött, mert nem adom neki oda a ballagásra. (Azért, mert féltem magát a gépet. Sok ember lesz ott,kilökik a kezéből, nekisúrlódnak az objektívnek,stb. ) 2 hete voltunk egy kalandparkban,ahol Ő fényképezett. Hááát, nem szívesen adtam a kezébe a gépet.(Tudni kell róla, hogy semmilyen komolyabb elektronikus eszközhöz sem ért.)Én a gépre nagyon vigyázok,tisztában vagyok az értékével.

Jogos a sértődése?

2013. jún. 10. 20:19
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Semmi rosszat nem írt az édesanyjáról.
2013. jún. 11. 15:05
 12/13 anonim ***** válasza:

Figyelj, szerintem add oda neki, bízz benne. A tükörreflexes fényképezők tényleg nagyon komolyak, én is örülnék, ha lenne egy olyanom. :) De szerintem anyukád vigyázna rá, ebben biztos vagyok. Csak ígértesd meg vele. Ha meg tönkremegy, megegyezhetnétek abban, hogy vesznek egy újat, és onnantól kezdve soha semmit nem adsz a kezébe, amit féltesz.

Nézd a jó oldalát. Így tök jó képek készülnek majd a ballagásodról. :)

2013. jún. 11. 17:48
 13/13 anonim ***** válasza:

Na most sorjában:

Egy ilyen profi gép használatához eleve érteni kell az elektronikus dolgokhoz és egy hét alatt nem lehet nulláról megtanulni a használatukat (azaz, a jó használatukat).

Ha a szüleid beleadtak pénzt, vagy esetleg ők vették, add csak oda, semmi gond nem lesz.

Jogos a sértődése.

2013. jún. 11. 18:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!