Jogos a sértődése a gyógypedagógusnak, ha évek óta hozzá vittük fejlesztésre a gyermekünket és anyagi nehézségeink miatt most bizonytalan ideig kénytelenek vagyunk felfüggeszteni a hozzájárást?
"a hozzájárulást" - ez azt jelenti, hogy eddig nem kellett volna fizetnetek csak magatoktól adtatok? Akkor nagyon nem.
Ha ez a munkadíja, akkor viszont gondolom addig nem kezeli a gyereket, amíg nem jöttök egyenesbe. Ezen sincs oka megsértődni.
Jogos lenne akkor ha felajánlaná, hogy 5000 forintért is elvállalja, csak menjetek és erre nemet mondtok. 30.000? Mi kerül ennyibe, mert foglalkozik vele??? Nem ez a munkája???
Én még tetejébe másikat is keresnék, ha vhogy összerázódtok anyagilag, mert ez csak a manira megy!!!!!!
" "a hozzájárulást" - ez azt jelenti, hogy eddig nem kellett volna fizetnetek csak magatoktól adtatok? Akkor nagyon nem. "
Nem hozzájárulást,hanem hozzájárást .
Probléma van a gyermekünkkel,de hivatalos utón nem kaptunk segítséget,ezért kénytelenek voltunk magánúton keresni szakembert,idáig mégha az utolsó fillérünket adtuk oda ,akkoris vittük .
Heti több alkalommal vittük hozzá.
nem.
honnan vetted, hogy megsertodott?
nekem eddig jo tapasztalatom volt a korai fejlesztokkel, a gyogypedagogus latta hogy a nemsoka szulo kismama vagyok, atcipelem a varos masik felebe a gyereket, es ugy egyebkent mindent megteszek, es o pl felere levitte a koltseget (teljesen magatol ajanlotta fel, azt mondta megprobalja, es tenyleg elintezte).
a masik pedig az azota megszuletett lanyom deveny tornasza, aki jar hozzank, ciki nem ciki, nincs mindig nalam annyi keszpenz, nem baj, majd a jovo heten, tenyleg a gyerek az elso.
nem tudom mi a baja a gyerkocodnek, de lehet mast kene keresni, aki esetleg olcsobban.. vagy jarni alapitvanyokat, stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!