Jogos a sértődése?
Sziasztok!
15 éves fiú vagyok, és most lesz a ballagásom a hétvégén.
Van egy elég komoly fényképezőm.(Tükörreflexes,objektívvel,stb.)
Anyukám ma megsértődött, mert nem adom neki oda a ballagásra. (Azért, mert féltem magát a gépet. Sok ember lesz ott,kilökik a kezéből, nekisúrlódnak az objektívnek,stb. ) 2 hete voltunk egy kalandparkban,ahol Ő fényképezett. Hááát, nem szívesen adtam a kezébe a gépet.(Tudni kell róla, hogy semmilyen komolyabb elektronikus eszközhöz sem ért.)Én a gépre nagyon vigyázok,tisztában vagyok az értékével.
Jogos a sértődése?
Jogos....
De az is jogos, hogy félted...
Biztosan jót szeretne, hiszen Téged szeretne megörökíteni egy jó géppel, hogy minél jobb kép legyen rólad.
Téged is megértelek, hogy nem igazán akarod odaadni olyannak, aki nem ért hozzá, és félted.
Mi lenne, ha addig is megtanítanád neki, hogyan működik, és hogyan lehet a lehető legjobb képet készíteni? Még van rá 1 heted. :) Anyukád is örülni fog, hogy megtanítod kezelni, és te is megnyugodhatsz, hogy biztos kezekben van a gép!
Megértem, hogy félted, én pl apukámnak nem adok oda semmit, mert tönkretette a mp3-lejátszómat.
Nem jogos, de érthető. Ha tudom, hogy valamihez nem értek, és méregdrága, nem fogom elkérni, tökmindegy, hogy én dolgoztam-e meg érte, vagy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!