Miért kellett olyannak gyerek, aki kb. nem foglalkozott vele egész gyerekkorában?
Figyelt kérdés
Utána meg mikor felnőttnek szóba került, hogy nem voltak közös emlékek, meg kirándulások, közös foglalkozások akkor jött a "Mert fáradt voltam a munka miatt azért! És pihenni akartam!!!"
Na az ilyen embernek minek kellett gyerek?
2013. jún. 10. 09:40
1/24 anonim válasza:
2/24 anonim válasza:
A gyerek választja a szülőt, ez esetben ezt a sorsot választotta. Teljesen felesleges hibáztatnia a szüleit, "tudta", hogy mire vállalkozik. Gondolom te vagy a gyerek, mert elég dühösnek tűnsz. Szerinted ki miatt dolgozott? Persze értem én, nyilván nem egy mintaszülő, aki elhanyagolja a gyerekét, de neked ebből tanulnod kellett valamit.
3/24 anonim válasza:
Mindenki tökéletes szülőt szeretne, de olyan nincs.
Ebből élnek pszichiáterek, ott lehet panaszkodni meg értetlenkedni. Ha nekem is fizetsz 10 rongyot óránként, akkor én is beszélgetek Veled erről szívesen.
4/24 anonim válasza:
Az elhanyagolt gyerek általában vagy véletlen gyerek,vagy a segély miatt szülik,vagy a szülő ott és akkor helyes döntésnek gondolta a szülést,aztán utána kiderült,hogy nagyobb a feladat,mint gondolta.Mindenesetre aki akar a gyerekével törődni,az fog is,dolgozzon bármennyit.Élő példa ere apám,és szegény megboldogult édesanyám.
6/24 anonim válasza:
Sajnos az azért nem igaz, hogy csak a hátrányos helyzetű, szegény sorsú gyerekek elhanyagoltak. Napi szinten találkozom velük, és a rózsadombi villalakó kislány időnként mosdatlanabb, alultápláltabb és rosszabbul nevelt, mint szegényebb társai. Természetesen nem mind, de a gyerekkel valótörődés nem anyagi kérdés.
7/24 anonim válasza:
BNézd Kérdező, valószínű, hogy alapvetően nem is kellett volna, csak "erkölcsi alapállásból" hordta ki és szülte meg. Vagy mert olyan volt a neveltetése, vagy mert belenyomta ebbe a környezete. És valójában, a lelke legmélyén inkább folyamatosan neheztel az életét döntő módon megváltoztatni "akaró" gyerekre...
8/24 anonim válasza:
#1 mielőtt rákatittottam annyira tudtam mit linkeltél be
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!