Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan kezeljek egy dürohamot?

Hogyan kezeljek egy dürohamot?

Figyelt kérdés

Tudom, tehetném gyerekvállalásba, de a kutya se válaszol.

A kislányom életében először produkált dührohamot, kifejezetten ellenem.

Étkezéssel kapcsolatos.

Reggeli: háziműzli: kukoricapehely, aszalt gyümölcsök, cukor nélkül, tejjel.

Utána megyünk boltba.

A tízórai vajas kenyér és valami csoki. Ezzel kihúzza délig.

Ma a boltban megkívántam én is a túrórudit.

Hazaértünk, tízóraiztunk, elővettem a csokikat. Kikapta a kezemből, befalta (amúgy komótosan, előbb csoki, aztán a túrótöltelék sorrendben szokta megenni), és követelte a másikat. Diplomatikusan közöltem hogy ez anyáé te pedig már megetted. Erre elvörösödött, mikor bekaptam az utolsó darabot üvöltve rámrontott, hogy köpjem ki, belémkarmolt, mikor elkaptam a kezét, megharapott, de úgy, hogy vérzik. Nagyon megrémültem, mert ilyet még soha nem csinált. Hiszti van, vitatkozik is néha. De soha nem volt agresszív.

2013. jún. 10. 08:28
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
40%
Egy 2,5 éves gyerek már megérti, hogy mi az "enyém és a tied", és a kérdező leírta, hogy megmondta neki, hogy az az anyáé. Egyszerűen csak irigy és telhetetlen volt. Ha akkor rögtön kapott volna egy maflást, hidd el, tudta volna miért kapta.
2013. jún. 10. 20:25
 12/31 A kérdező kommentje:

Másfél éves kora óta dacol (azóta ismeri,érti a NEM szót, és folyamatosan használja).

Tudta, hogy az enyém, mivel vásárláskor végig beszélünk: kell krumpli a főzelékhez, anya is kér egyet, majd otthon megesszük. Úgyis tette bele a kosárba, hogy: ez anyáé.

Nem ütöm, több okból:

Nem tartom megoldásnak.

Nem akarok hatalmat fitogtatni: Ha megteszem a leendő csoporttársainak vége. Most 16 kiló és 110 centi. Akkora mint a középsősök, de a nagycsoportosokhoz sorából sem ütközik ki. Ha megtanulja, hogy a nagyobb következmény nélkül bánhatja a kisebbeket, ő lesz az ovi Al Caponéja.

Nem azt mondom, hogy eddig nem akart csapni, mert próbálkozott, de ez a harapás... (belilult)

Ami a legijesztőbb, hogy mintha nem emlékezne. Ma reggel mikor látta a kezemet rámutatott: bibs anya? Mit csináltál?

Mondtam, hogy megharaptad anyát: ő nem, kikérte magának.

2013. jún. 11. 06:04
 13/31 anonim ***** válasza:
71%
Basszus, tiszta skizofrén...
2013. jún. 11. 10:08
 14/31 anonim ***** válasza:
51%

Fékezz, 13-as ezekkel a szavakkal egy 2,5 éves kisgyerekre!! Hisztirohama volt, elmúlt.

A "nem " hamar megvan a gyerekeknek, azt mikortól mondja: "én"? vagy még nem?

2013. jún. 11. 19:58
 15/31 anonim ***** válasza:
Pedig skizofrénia akár már ebben a korban is előfordulhat!
2013. jún. 13. 08:28
 16/31 anonim ***** válasza:
Te nem vagy normális, 15-ös! fejezd be! egy hiszti miatt ráolvasol egy pici gyerekre egy kórt! azonnal hagyd abba!
2013. jún. 13. 09:07
 17/31 anonim ***** válasza:

Olvass utána, 16-os!

Tényleg létezik ilyen.

2013. jún. 13. 09:41
 18/31 anonim ***** válasza:

Gondolom, te vagy a 14-es is!

Esetleg szentté nem akarod avatni a gyereket?

2013. jún. 13. 09:42
 19/31 A kérdező kommentje:
Attól skizofrén, hogy letagadja a harapást? Mert egyértelműen füllentett, mikor tagadott.
2013. jún. 13. 10:14
 20/31 A kérdező kommentje:

Pardon látom, írtam ,hogy nem emlékszik. De közben elszólta magát (Én haraptam, nem szabad harapni)

Azután ráfogja a halott kutyánkra (el kellett altatni mert rámtámadt és megharapott.)

2013. jún. 13. 10:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!