Folyamatosan arról papol, hogy legyek önálló, alig várja, hogy végre a szakmámban dolgozhassak, de amint hazaérek a munkából vagy egyetemről rögtön kérdezi, hogy na mi történt én meg szokásos "semmi"-vel válaszolok mert tényleg az történt. Manapság egyszerűen semmire sincs időm ráadásul egyetemen nem egy tingli-tangli szakra járok, nagy a nyomás, de anyám úgy viselkedik mintha folyamatosan bulizni járnék vagy vak randikra. Szerintem teljesen nincs tisztában azzal, hogy hogy élek csak a saját elvárásait akarja rám erőltetni. Ugyanakkor néha beüt neki a realitás és akkor tud értelmesen beszélni, de amúgy sokszor mintha egy dementiás lenne. Poén az hogy orvos elvileg ha valakinek hát neki meg kellene értenie hogy milyen sok időm elmegy erre az egészre.
Szóval nem értem miért csinálja ezt mert ezzel csak hátráltat és nem segít, de a legrosszabb hogy most már nagyon el akarok költözni mert hosszú távon ezt nem bírom.
Nagyon túlvállaltad magad és minden egyéb a munkán és a tanuláson kívül már nyűg neked. Nem bírod a terhet, mindent annak élsz meg, össze fogsz roppanni...
2013. jún. 10. 12:58
22/25 anonim válasza:
Az éremnek két oldala van. Szívesen meghallgatnám édesanyád véleményét is Rólad......
2013. jún. 10. 13:45
23/25 anonim válasza:
Hallod, légyszi írd le azokat a bosszantó kérdéseket amikkel anyukád basztat!
2013. jún. 10. 14:01
24/25 anonim válasza:
Kidobnád a saját gyerekedet vagy feleségedet, ha ezt csinálná? a GYEREKEDET?????? akkor abszolút nem leszel különb a saját anyukádnál. így ne legyen gyereked, ha nem lesz rá napi fél órád se, mert ugyan úgy fog járni, mint te... a gyereknek és feleségnek először is rád lesz szüksége majd, nem arra, hogy 24-ből 24-et dolgozz.mellesleg, ha ennyit dolgozol majd, gyereket csinálni sem lesz időd, mert fáradt leszel mindig
2013. jún. 11. 09:36
25/25 anonim válasza:
sztem meg örülj neki, hogy próbál foglalkozni veled és ne légy ennyire elutasító, még ha fáradt is vagy, majd a leendő családod sem fog ennek örülni és lehet, hogy neked is rosszul fog esni, majd ha ők a munkából hazatérnek és fáradtak lesznek veled egy beszélgetésre, vagy egy közös reggelire...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!