Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ezt miért csinálja anyám? (23F)

Ezt miért csinálja anyám? (23F)

Figyelt kérdés

Folyamatosan arról papol, hogy legyek önálló, alig várja, hogy végre a szakmámban dolgozhassak, de amint hazaérek a munkából vagy egyetemről rögtön kérdezi, hogy na mi történt én meg szokásos "semmi"-vel válaszolok mert tényleg az történt. Manapság egyszerűen semmire sincs időm ráadásul egyetemen nem egy tingli-tangli szakra járok, nagy a nyomás, de anyám úgy viselkedik mintha folyamatosan bulizni járnék vagy vak randikra. Szerintem teljesen nincs tisztában azzal, hogy hogy élek csak a saját elvárásait akarja rám erőltetni. Ugyanakkor néha beüt neki a realitás és akkor tud értelmesen beszélni, de amúgy sokszor mintha egy dementiás lenne. Poén az hogy orvos elvileg ha valakinek hát neki meg kellene értenie hogy milyen sok időm elmegy erre az egészre.

Szóval nem értem miért csinálja ezt mert ezzel csak hátráltat és nem segít, de a legrosszabb hogy most már nagyon el akarok költözni mert hosszú távon ezt nem bírom.

2013. jún. 10. 07:02
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
100%
Most az a bajod, hogy anyád megkérdezi a nap végén, hogy mi történt veled????
2013. jún. 10. 07:08
 2/25 A kérdező kommentje:
Nem hanem az, hogy fölösleges elvárásokat tesz rám, ez nem csak ebben nyilvánul meg, hogy megkérdezi hogy mi volt a nap végén, hanem hogy folyamatosan kérdezget pedig pontosan tudja, hogy mi van.
2013. jún. 10. 07:18
 3/25 anonim ***** válasza:
100%
Te se tudod mar, hogy mibe koss bele.... Ha nem kérdezné semmit, akkor az lenne a problémád.
2013. jún. 10. 07:22
 4/25 A kérdező kommentje:
Ha nem kérdezne semmit azzal lennék a legjobban kibékülve.
2013. jún. 10. 07:25
 5/25 anonim ***** válasza:
100%
Költözz el es mar meg is van oldva a probléma.
2013. jún. 10. 07:32
 6/25 anonim ***** válasza:
100%
Komoly
2013. jún. 10. 07:49
 7/25 anonim ***** válasza:
100%
Komolyan sajnállak, hogy olyan anyád van aki törődik veled. Ez aztán az isten csapása..
2013. jún. 10. 07:49
 8/25 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó komment nagyot ütött XDDDDDDDDDDDDDDDDD

De igazad van :-)

2013. jún. 10. 08:23
 9/25 anonim ***** válasza:
100%
Néma embernek anyja sem érti a szavát! Beszélgess barátom az anyáddal...nem olyan választ vár, hogy semmi, hanem esetleg nem történt semmi fontos, de nagyon elfáradtam, mert egész nap...pakoltam. És ehhez hasonló értelmes mondatok!
2013. jún. 10. 08:55
 10/25 A kérdező kommentje:
Most mégis miről beszélgessek vele, ha egyszer nem érdekli őt. Nem tudom vele megbeszélni a problémáimat mert nem érti őket vagy legalábbis nagyon nem akarja. A másik meg, hogy folyamatosan tanulok, aztán munka majd hulla fáradtan hazaesek és akkor az a legnagyobb probléma, hogy miért vagyok egyedülálló vagy miért nem mentem szórakozni. Mintha nem ebben a világban élne, ilyenkor nekem támogatás kéne nem fölösleges basztatás, de látom ez nektek se jött át.
2013. jún. 10. 09:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!