"Neked zöld a homlokod? " Anyám erre a kérdésre mégis mit várt?
Figyelt kérdés
Mindig ilyen idióta kérdésekkel traktál. Mindezt idióta "felsőbbrendűségi" hangsúllyal kérdezi és komolyan is gondolja, amit kérdez. Szóval az előbb megkérdezte, zöld-e a homlokom... És mikor erre nemmel válaszoltam, majd amilyen gyorsan tudtam odább álltam, nekem jött, hogy milyen dilis, kattant és sértődékeny vagyok, és menekülök előle..2013. jún. 9. 15:08
1/11 anonim válasza:
Ilyenkor azt válaszoltam volna, hogy ilyen dilis nőtől menekülni a legjobb
Ne legyél megszeppenve mert sose fog úgy kezelni mint ahogy kéne
2/11 anonim válasza:
Szerintem mond meg anyudnak,hogy nem szereted mikor ilyen idióta kérdéseket tesz fel,hátha tudsz a lelkére hatni.Különben tényleg fura egy kérdés .....
3/11 anonim válasza:
"Ilyenkor azt válaszoltam volna, hogy ilyen dilis nőtől menekülni a legjobb "---------------> Ja, mert a saját anyánkkal így kell beszélni...
4/11 anonim válasza:
Válasz:
- Hát, nem tudom eldönteni, hogy menta- vagy fűzöld. Szerinted?
5/11 anonim válasza:
Ez valami idióta falusi szólás-mondás?
6/11 anonim válasza:
spenót vagy sóskaevés után kérdezte?
7/11 anonim válasza:
Hát én azt mondtam volna neki: "Talán annak tűnik? Mert én nem érzem úgy..." Persze hasonló hangsúllyal, ahogyan ő is kérdezte. Talán észrevette volna magát.
8/11 anonim válasza:
lehet, okkal kérdezte, mert pl lefejelted a füvet és zöld lett a homlokod....vagy zöld tollal írtál, ami kicsit folyt és oda kented...nem nézted meg magad a tükörbe?lehet tényleg zöld...
9/11 anonim válasza:
te tudod, miért kérdezte ezt?
vagy bolond szegény?
10/11 anonim válasza:
Marslakónak nézett?
Miért nem mondtad: Nem tudom milyen színű, de mindenki azt mondja hogy a homlokom tőled örököltem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!