Anyum haragszik rám. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Ma ahogy hazaértem suliból, szokatlan módon alig szólt hozzám anyukám. Kérdeztem, hogy van valami gond? Azt mondta van, az élethez való hozzáállásom... Mit kéne csinálnom hogy megbékéljen? Hogyan engeszteljem ki?2013. jún. 7. 15:28
2/5 anonim válasza:
Miért, hogy állsz az élethez ? Hány éves vagy ?
3/5 A kérdező kommentje:
16 vagyok
2013. jún. 7. 15:33
4/5 anonim válasza:
Beszélj vele, hogy min kellene változtatnod szerinte, bár azt hiszem tudod te, hogy mi tetszik neki.
5/5 anonim válasza:
Bizonyára aggódik miattad, mert látja, hogy nem jó felé haladsz az életben. Esetleg megtudott valamit, amit el akartál titkolni előle?
Jó, ha tudod: 16 évesen az ember felnőttnek érzi magát, és azt hiszi, hogy bármit megtehet, és amit tesz, az mindig jó, a szülők pedig nem értenek hozzá. Aztán amikor kétszer ilyen idős leszel, akkor megérted, hogy "basszus, a szüleimnek volt igaza". A szüleid csak jót akarnak neked. Hidd el, hogy ha anyukád aggódik valami miatt, akkor az azért van, mert az ő élettapasztalatával azt látja, hogy nem jó dolog történik körülötted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!