Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülők! Ti mit szólnátok, ha...

Szülők! Ti mit szólnátok, ha a 17 éves, egyébként szerény lányotok hazaállítana egy ilyen piercinggel? (lejjebb kép)

Figyelt kérdés
[link]
2013. máj. 25. 18:00
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:

Most divat lett megint, mert abban az Éjjel-Nappal Budapestben is ilyen van az egyik csajnak. Majd lecseng a mánia, a lánygyerek megunja, cikinek érzi és kiveszi a vasat a szájából, de a nyoma örökre emlékeztetni fogja a hülyeségre. Esélyes hogy elkönyveli, mint jó leckét, és soha többé nem csinál ilyet.

Ne bántsd, nincs értelme, ha higgadtan fogadod, akkor talán legközelebb előbb hozzád fordul mielőtt hülyeséget csinálna. Inkább próbálj vele beszélgetni, mert lehet hogy csak a közösség nyomására csináltatta, és akkor jobb lenne egy kicsit erősíteni az önbizalmát. Vagy lehet egyszerűen csak tényleg szereti a testékszereket és akkor úgy sem tudsz vele mit kezdeni (magamról tudom, 18 piercingem van jelenleg és nem tudom abbahagyni, pedig én már kinőttem a divatolós korszakból, kamaszként nem is csináltam ilyet :P).

De én a helyedben aggódnék az előbbi verzióért, hogy azért szúratta, hogy ne maradjon le a többiektől, és ha ez az eset áll fenn, akkor bizony önbizalomhiányos a leányzó, nem találja a helyét, meg akar felelni. Muszáj lesz erősíteni az önbizalmát és javítani a kapcsolatotokon.

26/N

2013. máj. 26. 09:11
 32/33 anonim ***** válasza:
75%

Kamaszkori hülyeség.

Nekem is volt: nyelv, ajak, szemöldök, köldök és intim.

A köldök a világ baromsága. Már több mint öt éve kivettem, de terhesség alatt a hasamon a bőr a hegtől 15 centit felrepedt.

Ajakból hamar kivettem, mert zavart, a szemöldökömből megrég elveszett.

A nyelvemben megvan, nem zavar, férjemnek bejön, ahogy az intim is.

Bár vajúdáskor a doki nagyon rácsodálkozott.

2013. máj. 26. 15:27
 33/33 anonim ***** válasza:

Nem akadnék ki. Ha őt boldoggá teszi, akkor én is örülnék az ő örömének. Erről szól ugyanis a szeretet.

Egyébként bármikor kiveheti, ha tetoválást csináltatna, akkor jobban meglepődnék, de csak azért, mert attól tartanék hogy később megunja vagy megbánja, és azt nem tudja egy mozdulattal eltávolítani, mint a piercinget.

2013. jún. 1. 00:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!