Szülők! Ti mit szólnátok, ha a 17 éves, egyébként szerény lányotok hazaállítana egy ilyen piercinggel? (lejjebb kép)
Ez a fajta nekem sem tetszik,inkább akkor már száj fölé!
De ebből nem csinálnék ügyet, ha lenne gyerekem!
Bármikor ha kiveszi,semmi baja nem lesz, visszanő!Meg ha saját pénzből csinálta egészségére,jobb mint a tetkó amit hiába bán meg,majd nem tud eltüntetni v fültágító,amitől a füle undorító lenne!
Ha rendesen meggyógyul az már nem nő be!
Mint a fül sem, köldök sem...egyedül a nyelv nő be...
ez még a jobbik eset. a tetkón jobban megborulnék. 20 évesen nekem is került egy piercing az orromba, anyám képes volt rajta megakadni, pedig felnőttként, saját keresetből csináltattam. azóta megbékélt, és eddig semmilyen hátrányom nem származott belőle. munkahelyen sztem eddig észre sem vették.
ez meg begyógyul ha megunod, nyoma sem marad.
21-es vagyok! Nekem szám fölött volt,begyógyúlt kivettem benőtt! Ismerőseimnek évekig volt orrba, és köldökbe!
Kivették benőtt!
Amúgy a nyelv sem biztos h benől,de mindegy
A nyelv benő. 10 év után tisztításra (áztatni) vettem ki egyszer, de nem otthon. Ottfelejtettük, két nap múlva tudtunk elmenni érte, újra kellett szúrni, én már nem tudtam betenni. Előtte egy éjszakánál hosszabb időre soha nem volt kivéve.
Volt ajakpiercinges ismerősöm van, neki nem nőtt be, azóta is lyukas a bőre - pont úgy, ahogy nekem a fülem, bár már évek óta nem hordok fülbevalót.
köldökömbe 10 éve csináltattam.... évek óta nem hordom, megnéztem most a kérdés kapcsán, nem nőtt az sehova...nehezebb betenni, kicsit szűkebb a lyuk, de semmi baja:)
(nyelven a sejtújulás annyira gyors azért nő be....)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!