Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülők! Ti mit szólnátok, ha...

Szülők! Ti mit szólnátok, ha a 17 éves, egyébként szerény lányotok hazaállítana egy ilyen piercinggel? (lejjebb kép)

Figyelt kérdés
[link]
2013. máj. 25. 18:00
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:

Ez a fajta nekem sem tetszik,inkább akkor már száj fölé!

De ebből nem csinálnék ügyet, ha lenne gyerekem!

Bármikor ha kiveszi,semmi baja nem lesz, visszanő!Meg ha saját pénzből csinálta egészségére,jobb mint a tetkó amit hiába bán meg,majd nem tud eltüntetni v fültágító,amitől a füle undorító lenne!

2013. máj. 25. 21:24
 22/33 anonim ***** válasza:

Ha rendesen meggyógyul az már nem nő be!

Mint a fül sem, köldök sem...egyedül a nyelv nő be...

2013. máj. 25. 21:28
 23/33 anonim ***** válasza:
0%
Igen, nagyon randa, amikor idősebb nőnek egy luk van a szája mellett/alatt, szömdökén/orrán, mert már felnőtt és kivette a piercinget.... Sosem nő be.
2013. máj. 25. 21:32
 24/33 anonim ***** válasza:
0%
Ha annak idején én ilyennel állítottam volna haza, anyám kitépte volna a számból. Ha majd a gyerekem ilyennel jön haza, lehet, hogy én is megtenném!
2013. máj. 25. 21:39
 25/33 anonim ***** válasza:
100%

ez még a jobbik eset. a tetkón jobban megborulnék. 20 évesen nekem is került egy piercing az orromba, anyám képes volt rajta megakadni, pedig felnőttként, saját keresetből csináltattam. azóta megbékélt, és eddig semmilyen hátrányom nem származott belőle. munkahelyen sztem eddig észre sem vették.

ez meg begyógyul ha megunod, nyoma sem marad.

2013. máj. 25. 21:40
 26/33 anonim ***** válasza:

21-es vagyok! Nekem szám fölött volt,begyógyúlt kivettem benőtt! Ismerőseimnek évekig volt orrba, és köldökbe!

Kivették benőtt!

Amúgy a nyelv sem biztos h benől,de mindegy

2013. máj. 25. 21:44
 27/33 anonim ***** válasza:

A nyelv benő. 10 év után tisztításra (áztatni) vettem ki egyszer, de nem otthon. Ottfelejtettük, két nap múlva tudtunk elmenni érte, újra kellett szúrni, én már nem tudtam betenni. Előtte egy éjszakánál hosszabb időre soha nem volt kivéve.

Volt ajakpiercinges ismerősöm van, neki nem nőtt be, azóta is lyukas a bőre - pont úgy, ahogy nekem a fülem, bár már évek óta nem hordok fülbevalót.

2013. máj. 25. 22:08
 28/33 anonim ***** válasza:
Az én gyerekem nem állítana ilyennel haza. Ha engedélyt kéne, megadnám. Semmi értelme tiltani, úgyis megcsináltatja. Majd elmúlik a dolog és akkor kiveszi. Ennyi. Amúgy egy válaszoló írta, hogy amíg nem tetkó vagy intim piercing, addig engedné. Mi a különbség a sima (látható helyen lévő) és intim (senki számára nem látható) piercing közt?
2013. máj. 25. 22:12
 29/33 anonim ***** válasza:

köldökömbe 10 éve csináltattam.... évek óta nem hordom, megnéztem most a kérdés kapcsán, nem nőtt az sehova...nehezebb betenni, kicsit szűkebb a lyuk, de semmi baja:)

(nyelven a sejtújulás annyira gyors azért nő be....)

2013. máj. 25. 22:24
 30/33 anonim ***** válasza:
60%
Semmit sem szólnék. Igaz, esély sincs sok rá, mert nyugodtan szólhatna előre is, ha ilyet akar csináltatni.
2013. máj. 26. 00:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!