Szülők! Ti mit szólnátok, ha a 17 éves, egyébként szerény lányotok hazaállítana egy ilyen piercinggel? (lejjebb kép)
Ugyan már, néhányan olyanok vagytok mint aki nem is tudom honnan származik, azért mert valaki csináltat egy ékszert testrésztől függetlenül, már rögtön arra kell gondolni hogy Mit rontottatok el a nevelésben, meg hogy miért lett ilyen eszetlen a gyereketek?
Tudjátok nagyon jól hogy ilyenek voltak már ezelőtt 40 évvel is, csak még nem annyira volt nálunk ismert
Én mint Apa, nem szólnék semmit mert szabad szellemben nevelkedtem, ergo tudom milyen amikor valaki eltökélt és szeretne valamit, de konzervatív környezete miatt fél kitárulkozni és inkább beleugrik a bizonytalanban, Na ezt nevezik rossz szülői nevelésnek amikor titkolóznia kell a gyereknek
37/f
Hát,mintha magamat látnám.. :) Bár mondjuk nálam nem teljesen így volt,mert én a nyelvembe szerettem volna nagyon-nagyon..Anyukám meg kézzel,lábbal tiltakozott :)
Összeszedtem a bátorságom h na akkor most majd én bizony megcsinálatom-majdnem egy évig tartott:)-addigra anyukám beleegyezett,és még ki is fizette nekem :) ott volt és fogta a kezem.Mondjuk mi nagyon jóban is voltunk,vagyunk is még mindig. Ennek már 7 éve,a piercingem azóta is megvan,és IMÁDOM!!
úgy nevelném, hogy eleve tudja mi divat és mi az, ami már az anyja fiatalkorában is gáz volt :D vagyis most ;)
beszélgetnék vele a piercingekről, ha akarna mindenképpen, rábeszélném hogy a köldökébe tetessen, mert az szinte mindenkinek jól áll, vagy inkább intim helyre.
ha az orrába rakja és egyszer kiszedi, bizony látszódhat a heg. nekem maradt egy kis helye
ha van esze tanul az anyja hibájából, ahogy én is tanultam az én anyuméból, hogy ne menjek déltől kettőig a napra, mert jó ronda szeplős lehet a hátam.
Megállípítom hogy semmi ízlése....
Valamit nagyon elrontottam, hogy a megkérdezésem nélkül ilyet csinált.
-----"------ hogy azt hiszi, hogy ez helyénvaló, és hogy nem fog számítani a későbbi életébe, mert valószínüleg 5-6 év múlva amikor munkába kell állnia ugyanúgy nem fog változni az, hogy előítélettel viseltetnek a piercingesekkel szemben, mint most.
Majd ha miatt nem fog egy jó állást megkapni, majd akkor elhiszi, hogy nem a levegőbe beszéltem...
Aztán:
Feljelenteném a helyet, ha megtudnám hol csináltatta, mert csak írásos szülői beleegyezéssel lehet 18 alatt, vagy ha a szülő is jelen van.
életében
emiatt
ui.: ha olyan helyre teteti amit el tud takarni az nem zavar, de szóljon előtte, akkor olyan helyre megyek vele, ahol én is úgy érzem, hogy megcsináltathatja
ez a szájpiercing, ez... nekem olyan bocsánat, ha valakit megbántok, de nekem ez a " dugj meg piercing" csak a ribanc lány ismerőseimnek van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!