Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ha a nő az apuka tudta nélkül...

Ha a nő az apuka tudta nélkül esik teherbe, hordja ki a gyereket, szül, úgy, hogy a férfi nem akarta, miért kell a férfinak fizetni?

Figyelt kérdés
Ebben semmi logikát nem látok! Csak szerintem felháborító?

2013. máj. 23. 19:44
1 2 3 4 5 6 7
 51/69 anonim ***** válasza:
0%
"Az ilyen gyerek mennyivel eszik kevesebbet, mint a közös megegyezéssel fogant? Mert erről nem láttam még kimutatást, de ezek szerint itt mindenki úgy gondolja, hogy az kevesebből is megél..." - nem, egyáltalán nem gondolom úgy. Azt gondolom valójában, hogy a gyerek (pozitív) diszkriminálása ugyanolyan megengedhetetlen a kérdésben, mint bármely más diszkrimináció - meg hát alaptalan is, hisz ha valakinek ismeretlen az apja, vagy meghal az apja, az sem kap tartásdíjat, pedig az is ugyanannyiból él. Igenis, ha a helyzetet a nő felróható magatartása idézte elő, akkor vállalja is érte a felelősséget egy személyben, ne játszunk már olyant, hogy a csalókat támogatja az állam az egyik áldozatuk javára a másik áldozatuk kárára "jajj, mert a szegény kis baba" alapon, amíg a tényleg önhibáján kívül nehéz helyzetbe kerülőket - mondjuk, akinek meghal a párja - meg tizedannyira se...
2013. máj. 24. 11:31
 52/69 anonim ***** válasza:
72%

Nem értem miért lettem lepontozva. Azért mert nem támadtam az apukát, és nem állítottam be az anyukát szentnek?

Igenis ha anyuka így átvágja a párját, akkor vállalja ő a felelősséget. Utólag könnyű hazudozni, és mindent a pasijára kenni. A tartásdíj meg hiába a gyereknek van, az anyuka dönti el, mit vesz belőle. És igaza van az előttem szólóknak. Azok semmit sem kapnak, akiknek meghalt az egyik szülőjük, vagy nem ismerik az apjukat. Én inkább az ilyeneket támogatnám, nem pedig az efféle nőket, akik átvágják a párjukat a gyerektartás miatt.

És most jöhetnek megint a "de húzzon gumit" válaszok.

2013. máj. 24. 11:59
 53/69 anonim ***** válasza:
10%

Itt a gyikon mindig csak a férfi a hibás, ezért is van ennyi válás.

Mondjuk akinek meghal az egyik szülője az kap árvaságit az államtól. De ettől függetlenül utolsó teljesen igazad van.

2013. máj. 24. 12:03
 54/69 anonim ***** válasza:
0%
Az az igazság egyébként, hogy az efféle csalásokról nagyon hamar le lehetne szoktatni az ebben hajtó tisztességtelen női kisebbséget - mindösszesen annyi kellene, hogy a jogszabályba is beleírni az egyébként nyilvánvaló tényt, hogy itt egy olyan cselekményről van szó, egy olyan csalásról, aminek a gyermek az egyik áldozata. És hát innentől evidencia a gyermek ellen bűncselekményt elkövető szülő felügyeleti jogának azonnali és végleges megvonása... oszt ennyi. (ezzel az is kizárt lenne, hogy a csaló tartásdíjat kapjon kézhez). A csalás technikailag is roppant könnyen bizonyítható ma már, a hajszálból ugyanúgy kimutatható hónapokra, időtengelyen a fogamzásgátló, mint a drogok rendszeres szedése... (és a véletlen sem zavar be, egy szem elfelejtett tabletta nem fog megjelenni, csak ha hetekig-hónapokig nem szedte, ami nem lehet véletlen)
2013. máj. 24. 12:13
 55/69 anonim ***** válasza:
72%

Én azt nem értem, hogy miért mindig azzal kell jönni, hogy "ha a pasi nem akar gyereket, húzzon gumit".

Ha ketten, azaz KÖZÖSEN eldöntötték, hogy nem akarnak gyereket, akkor innentől bizalom kérdése, hogy ki védekezik. Azonban ha a nő útközben meggondolja magát, nem védekezik, de a férfinek nem szól, akkor miért a pasi a hibás?

Mert ha a férfi tudja, hogy a nő nem védekezik, akkor evidens, hogy ő fog védekezni, de ha nem szól, mert eltitkolja, akkor hogyan védekezne? Hisz úgy tudja, hogy bízhat a nőben, és ő védekezik.

Hülyeség minden belegondolás nélkül kimondani, hogy "a hapsi a hibás mert nem húzott gumit". Ez a legegyszerűbb módja, a felelősséghárításnak, és pont az ilyen nők élnek vele...

2013. máj. 24. 14:53
 56/69 anonim ***** válasza:
0%
Alap: egy nőben sohasem bízunk meg!!
2013. máj. 24. 15:54
 57/69 anonim ***** válasza:
44%

Egy jo pelda arra miert csak egy tartos komoly kapcsolatban szabad a paroknak szexelni.

Mert ha egy kapcsolat tartos es komoly (vagy hazassag) akkor a felek biznak annyira egymasban hogy ezt megbeszelik es ilyen nem fordul elo.

2013. máj. 24. 16:10
 58/69 anonim ***** válasza:
0%
#57, ez egyszerűen nem igaz, én magam komoly kapcsolatban szúrtam rá, itt is volt olyan kérdés nem is egy, amikor a nő házasságban szurkálta a gumikat, meg szabotálta a fogamzásgátlót. Szóval ez a két dolog egyáltalán nem függ össze, sőt, sokkal nayobb az esély rá, hogy egy nő egy házasságban-tartós kapcsolatban akar MINDENÁRON gyereket, mint hogy egy egy éjszakás kalandban. Szóval ebből a szempontból az utóbbi tán biztonságosabb:)
2013. máj. 24. 19:17
 59/69 anonim ***** válasza:

Egy komoy kapcsoltban ez nem fordulhat elo

Ha megis akkor nincs tisztelet egymas irant.

2013. máj. 24. 19:57
 60/69 anonim ***** válasza:
15%
#59 "Ha megis akkor nincs tisztelet egymas irant." - ez nyilvánvaló, csak hát ezzel a felismeréssel ebben a szituban a világon semmire sem mentél... megtudtad, hogy a párod nem tisztel... és? Attól nem ugyanúgy ő dönt és te fizetsz?
2013. máj. 24. 21:09
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!