Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ha a nő az apuka tudta nélkül...

Ha a nő az apuka tudta nélkül esik teherbe, hordja ki a gyereket, szül, úgy, hogy a férfi nem akarta, miért kell a férfinak fizetni?

Figyelt kérdés
Ebben semmi logikát nem látok! Csak szerintem felháborító?

2013. máj. 23. 19:44
1 2 3 4 5 6 7
 41/69 anonim ***** válasza:
40: igen, egyetértek. De ezt már nem is mertem felhozni.... :-)
2013. máj. 23. 20:51
 42/69 anonim ***** válasza:
ez csak egy ötlet volt. ki tudja, lehet a nő annyira akarja,h bármit megtenne az ügy érdekében. Aztán már a végén a pasi hiába látja,h lyukas,már lehet, h terhes maradt. És akkor kezdődnek a viták,h "a tudtom nélkül történt..."Én írtam a lyukas gumit :)
2013. máj. 23. 21:02
 43/69 anonim ***** válasza:
61%

Én nem értem, miért kell mindig a férfit hibáztatni. Egy nő ugyanúgy lehet gerinctelen alja. Ha megegyeztek, hogy a nő szedi a tablettát, akkor innentől kezdve teljesen a nő hibája, ha ezzel, hogy "elfelejti" bevenni, átvágja a párját.

Az ilyen vagy azért szül, hogy megtartsa vele a pasiját (ami a legritkább esetekben sikerül), vagy azért mert gyerektartást akar.

Le lehet pontozni, de én azokat a nőket, akik csak a gyerektartásért képesek szülni olyan gyereket, akit nem is akarnak, hívom megélhetési bűnözőnek.

Ebben az esetben is könnyű a férfira kenni.

Szóval szerintem nem minden esetben állja meg az az állítás a helyét, hogy "miért nem húzott a pasi gumit". Én csak a gyerekeket sajnálom, hogy ilyen felelőtlen, buta, és hazudozó az anyjuk.

2013. máj. 23. 21:03
 44/69 anonim ***** válasza:
51%

Ha a nő direkt nem szedi be a tablettát, onnantól már (véleményem szerint) undorító dolog a férfit hibáztatni. Az ilyen (ahogy előttem is leírták) csak a gyerektartás miatt szül, vagy pasitartás miatt.

Nem 1 ilyen esetet láttam már (egyik közvetlen rokonságban volt), hogy a nő direkt átvágta ezzel a pasiját, majd rohant a bíróságra gyerektartást követelni. A gyomrom kifordul az ilyenektől, de azonnal elvetetném tőle a gyereket.

Ilyen esetekben, amikor ténylegesen a nő a hibás, és nem a pasi, nem fizettetnék a pasival egy fitying gyerektartást se.

2013. máj. 23. 21:07
 45/69 anonim ***** válasza:

Szerintem nagyon gáz, ha direkt veri át a nő a pasit. Az teljesen más, mint a véletlen teherbeesés, mert olyan meg sajna tényleg van.

Nehéz ez, mert tényleg nem lehet bizonyítani, hogy véletlen vagy aljas átverés következménye egy ilyen terhesség. Így viszont van a gyerek védelmében a törvény, hogy apuka fizessen, mert amúgy meg utólag az is hazudhatna.

Nehéz ügy.

2013. máj. 23. 22:00
 46/69 anonim ***** válasza:
25%
Tegyük fel, hogy a nő direkt vágta át a pasit és így lett gyereke. Az ilyen gyerek mennyivel eszik kevesebbet, mint a közös megegyezéssel fogant? Mert erről nem láttam még kimutatást, de ezek szerint itt mindenki úgy gondolja, hogy az kevesebből is megél...
2013. máj. 23. 23:50
 47/69 anonim ***** válasza:
67%

Itt mindenki elfelejti a múltkori esetet, amikor a csaj a kidobott gumit kiszedte a szemétből miközben a pasi aludt. Majd felpolcolta magát és beleengedte a tartalmát.

Akkor mindenki háborgott, és mindenki azt ajánlotta, hogy minden pasi maga húzza le a wc-n a gumit!!

2013. máj. 23. 23:54
 48/69 anonim ***** válasza:
Az a probléma, hogyha még így is van, nem mutatható ki, mert a tabletta sem nyújt 100% védelmet, amellett is teherbe lehet esni, és a szemetebbje úgyis ezzel védekezik, aztán hacsak nincs hangfelvétel arról, hogy röhögve mondja, hogy hogy átverte a palit azzal, hogy mégsem szedte a bogyót, be sem lehet bizonyítani az igazat.
2013. máj. 24. 00:23
 49/69 anonim ***** válasza:
49%

Ha akarta, ha nem, az ő gyereke, ő csinálta. Aki nem akar gyereket, az vagy ne szexeljen, vagy védekezzen ellene ő maga!

Mi száz százalékig megbízunk egymásban a párommal és egyikünk sem akar gyereket. Én felajánlottam, hogy szedek gyógyszert, de ő azt mondta, hogy ne szedjek, mert ő úgy is gumiban fogja csinálni... Nem azért, mert nem bízik bennem, hanem azért, mert számára ez az egyetlen biztos módszer. Ha gond van a gumival, az azonnal kiderül és lehet még tenni utána a terhesség ellen (esemény utáni).

Azt se felejtsük el, hogy tabletta mellett is teherbe lehet esni (tesóm így esett teherbe) és ez nem is derül ki azonnal! Tehát bizalom ide vagy oda, ha egy pasi nem akar gyereket, igen is húzzon gumit a f.rkára! Ha meg nem teszi és a nyakába varrnak egy gyereket, hát meg is érdemli! 26N

2013. máj. 24. 00:57
 50/69 anonim ***** válasza:
40%

"Tegyük fel, hogy a nő direkt vágta át a pasit és így lett gyereke. Az ilyen gyerek mennyivel eszik kevesebbet, mint a közös megegyezéssel fogant? Mert erről nem láttam még kimutatást, de ezek szerint itt mindenki úgy gondolja, hogy az kevesebből is megél..."

Nem érted a nő akarta legyen a nő felelőssége, hogy eltartja. Ő akarta átverni az apát legyen az ő kötelessége eltartani.

2013. máj. 24. 11:12
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!