Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ha a nő az apuka tudta nélkül...

Ha a nő az apuka tudta nélkül esik teherbe, hordja ki a gyereket, szül, úgy, hogy a férfi nem akarta, miért kell a férfinak fizetni?

Figyelt kérdés
Ebben semmi logikát nem látok! Csak szerintem felháborító?

2013. máj. 23. 19:44
1 2 3 4 5 6 7
 31/69 anonim ***** válasza:
nem olvastam el a válaszokat, lehet hogy már leírták előttem, de ha elmondta volna és te nem akarod, de ő igen akkor is megtartja, és akkor is fizetni kellett volna..
2013. máj. 23. 20:25
 32/69 anonim ***** válasza:
81%
Mondjuk amannyi véletlen gyerek van itt a gyikon is az is megérne már egy tanulmányt. Minden második kérdésben szerepel egy.
2013. máj. 23. 20:26
 33/69 anonim ***** válasza:
66%
#26 "Igen, mindenhogy gerinctelen dolog. De ismétlem: szedjen a pasi bogyót. Azzal mi a gond?" - az, hogy minden tévhittel szemben NINCS férfi fogamzásgátló hazai patikai forgalomban. Elég nagy gond?
2013. máj. 23. 20:26
 34/69 anonim ***** válasza:
80%

Egy nagy, mit nagy, HATALMAS logikai bukfenc van a dologban.

Az apa nem a nőnek fizet. Hanem a gyereknek. Van ugyanis egy gyereke, aki egyébként teljesen magatehetetlen, a szüleire van utalva. Ciki, ha a pasi nem akarta a gyereket, de attól még a gyereknek enni kell.

Viszont mindenki tudja előre, hogy a szex ezzel járhat. Ennek függvényében kell csinálni. Egyébként én például minden este a párom orra előtt veszem be lefekvéskor a bogyóm. És elismerem, kicsit az is benne van, hogy mivel a bogyó se nyújt százszázalékos védelmet, nehogy véletlen azt mondja, hogy direkt nem szedtem. Bár bízom benne, de amióta ezt az oldalt olvasom, inkább túlbiztosítok mindent :)

2013. máj. 23. 20:28
 35/69 anonim ***** válasza:
65%

30: Nem vagyok érintett a témában, van férjem. De ha nekem azt mondja terhesen, hogy bocsmár inkább nem kell a gyerek, kértem volna a gyt-t. Most azért legyen a gyerekemnek kevesebb, mert ő h.ülye, nem kell neki a saját gyereke, amikor már megcsinálta önszántából. Bár úgy gondolom egyedül is fel tudnék nevelni egy gyereket, de a pénzt akkor is kérném, és letenném a nevére.

Ha becsúszott volna egy gyerek, és tudom hogy az apa nem akarja valószínűleg nem tartom meg. Ha mégis, mert idősebb lennék gyerek nélkül akkor lehet igen.. Bár nem hinném. De tegyük fel, hogy megtartom. Ebben az esetben nem kérnék pénzt, mert bár közösen hibáztunk, de nekem is megvolt a lehetőség a döntésre, akkor neki is legyen.

Direkt nem vernék át pasit, szóval ezt még elméletileg sem tudom mit csinálnék. Gondolom olyan mentalitással ragaszkodnék a pénzhez. De szerencsére máshogy gondolkodok az életről

2013. máj. 23. 20:29
 36/69 anonim ***** válasza:
59%
De ki írt olyat, hogy megbocsájtható?? Ha ketten együtt, közösen döntve a női bogyót választják, akkor a nő semmikor és semmilyen indokkal nem verheti át a párját.
2013. máj. 23. 20:29
 37/69 anonim ***** válasza:
83%
Jó akkor fizet egy olyan gyereknek akit nem akart, nem tartja vele a kapcsolatot, bocs de mivel jobb. Ő is csak az anya áldozata minta az apa.
2013. máj. 23. 20:30
 38/69 anonim ***** válasza:
45%

Nem olvastam végig, úgyhogy nem tudom, hogy ez elhangzott e már.

Egy gyerekhez két ember kell, így igenis fizessen az apa, vagy adott esetben az anya gyerektartást.

Ugyanakkor ha a nő elfelejti bevenni a bogyót, vagy kiszúrja a gumit, meg egyéb trükkökkel próbálkozik, az kétségtelenül gerinctelen és igazságtalan a másikkal szemben. Viszont ezt a törvény nem tudja szűrni.

Mert ki bizonyítja azt, hogy hogy történt? Van a mikor úgy hagyják ott a nőt, hogy megbeszélték előre,aztán mikor teherbeesett a nő, akkor a férfi megijed és követeli az abortuszt, vagy a 8.hónapban elhagyja.

Szóval ezeket nem lehet bizonyítani.

Az egyetlen dolog, ami tiszta, hogy gyerek fogant és ahhoz kéét ember kellett, hát akkor fizessen gyerektartást a lelépő fél.

2013. máj. 23. 20:41
 39/69 anonim ***** válasza:
43%
A férfiak annyi mindennel tudják szívni a nők vérét. Pl felcsinálják, ott hagyják egyedül két gyerekkel és hasonlók, most úgy látszik, egy nő is tud szívatni, aki elég alpári és másból sem áll az élete. Amúgy nem tudom.
2013. máj. 23. 20:43
 40/69 anonim ***** válasza:
A "kiszúrja a gumit" amúgy csak nekem nem tiszta? Szex után amúgy is megnézi az ember, nem lyukadt-e ki, nem?
2013. máj. 23. 20:45
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!