Miért nem értenek meg? Tényleg olyan nagy kérés?
Mond, hogy menjetek a jövő héten, most nagyon kell tanulnod.
Őszintén. A jövőd függ tőle. Lehet, nem is gondoltak bele.
Csillagom! Van szád, védd meg az érdekeidet. Kedvesen, szerényen. Idősebbeknek el kell mondani, mert ők még nem ilyen tanulmányi rendszerben éltek. Kredit pont??? ÁÁÁÁÁ!
Marxista középiskola. Kötelezően!
Értem. Ezesetben csökkenteném a koliból való hazalátogatások számát kéthavonta egyre.
Ha otthon laknék, beadnám koliba a jelentkezést.
Nyárra pedig minimum két és fél hónapra elhúznék dolgozni, mondjuk folyami hajózás , gyerekek külföldi táboroztatása, állatmenhely( nyugaton a szállásodat is fizetik) vagy ilyesmi, ahonnan nem kell hazajárni.
Ha jól értem, elmúltál 18. Engem nehezen korlátoznának már ebben a korban.....
Szia!
Megértelek, én szerdán vizsgázom, konkrétan tegnap tudatosult bennem hogy pünkösd jön előtte. (ugye az egyetemisták/főiskolások vizsgaidőszakban sosem tudják milyen nap van csak hogy hány nap van vizsgáig:D)
Szerintem vidd magaddal a könyvet, menj el velük, és vonulj félre tanulni. Így ott is vagy velük, és tanulni is tudsz. Ha meg bosszankodnak h miért nem mész oda hozzájuk beszélgetni, vagy bármi, akkor felmutatod a könyved/jegyzeted, hogy neked ezt keddre tudni kell mert megbuksz. És teszel rájuk magasról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!