Most ezen mit kell így kiakadni? Az én testem.
Ma anyámmal elmentem a boltba, láttam egy csajt akinek tele volt mind a 2 karja tetkóval ugyanúgy mint a pasijának. Anyám ezt nem látta de utána mondtam, hogy nekem majd lesz tetkóm erre nagy elkezd izélni, hogy "HÁT NEM LESZ!" mondom de lesz.. és így 'veszekedtünk' egymással egy kicsit. Megkérdeztem, hogy miért? erre azt mondta, hogy mert 80 évesen hogy fogok kinézni. Az már az én bajom, de nehogymár azért ne legyen mert hogy fog kinézni, mindenki ráncos lesz, az meg nem érdekel hogy más mit fog gondolni. Nem akarok vad tetkót és olyat csináltatnék aminek értelme van. Pl nagyon közel állnak hozzám a kutyák ezért szeretnék 2 mancsot valahová. Nem nagyot. Aztán láttam egy jó tetkót a barátnőmmel és olyat szeretnénk csináltatni majd. Az sem nagy. Nem hiszem, hogy megbánnám, 9 éve vagyunk barátok és nagyon szoros a kapcsolatunk. Egyszer az életemet is megmentette, ha nem lett volna ott akkor simán elütött volna egy autó ami gyorsan is ment. Szóval csak ilyen kis dolgokat akarok aminek értelme is van. Nem most, majd pár év múlva de talán 1-2 év múlva elkezdem piszkálni a témával. Aztán 18 után már nem nagyon szólhat. De komolyan úgy reagált rá mintha embert akartam volna ölni. Ti hogyan vettétek rá a szüleiteket? Vagy nektek mit szóltak hozzá?
15/L
Én nem vettem rá senkit, 18 elmúltam, pénzem volt, mentem is.
Már szinte tele vagyok, imádom őket.
De ha nálatok ilyen kényes a helyzet, akkor majd egyszer eljön a te időd is, addig a minta is próba elé áll, hogy kibírja-e a vágyad az éveket és később is akarod-e. :)
23/L
Szerintem várj még vele egy pár évet mindenképpen. Ez egy valóban fontos döntés, mert nem lehet változtatni rajta.
Én most 26 éves vagyok. Amikor 21 éves voltam, még én is szerettem volna a csuklómra egy tetoválást. Aztán nem csináltattam meg, és nem bánom, mert már biztos, hogy nem örülnék neki egyáltalán. Az ember ilyenkor még sokat változik.
A párom ugyanígy volt, ő is szeretett volna évekkel ezelőtt, de ahogy telt-múlt az idő, ő is megváltozott, másként gondolkodik már bizonyos dolgokról.
Szerintem ha még kb 10 év múlva is szeretnél tetoválást, akkor oké, de 15 évesen ez még 100-szor megváltozhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!