Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Most ezen mit kell így kiakadn...

Most ezen mit kell így kiakadni? Az én testem.

Figyelt kérdés

Ma anyámmal elmentem a boltba, láttam egy csajt akinek tele volt mind a 2 karja tetkóval ugyanúgy mint a pasijának. Anyám ezt nem látta de utána mondtam, hogy nekem majd lesz tetkóm erre nagy elkezd izélni, hogy "HÁT NEM LESZ!" mondom de lesz.. és így 'veszekedtünk' egymással egy kicsit. Megkérdeztem, hogy miért? erre azt mondta, hogy mert 80 évesen hogy fogok kinézni. Az már az én bajom, de nehogymár azért ne legyen mert hogy fog kinézni, mindenki ráncos lesz, az meg nem érdekel hogy más mit fog gondolni. Nem akarok vad tetkót és olyat csináltatnék aminek értelme van. Pl nagyon közel állnak hozzám a kutyák ezért szeretnék 2 mancsot valahová. Nem nagyot. Aztán láttam egy jó tetkót a barátnőmmel és olyat szeretnénk csináltatni majd. Az sem nagy. Nem hiszem, hogy megbánnám, 9 éve vagyunk barátok és nagyon szoros a kapcsolatunk. Egyszer az életemet is megmentette, ha nem lett volna ott akkor simán elütött volna egy autó ami gyorsan is ment. Szóval csak ilyen kis dolgokat akarok aminek értelme is van. Nem most, majd pár év múlva de talán 1-2 év múlva elkezdem piszkálni a témával. Aztán 18 után már nem nagyon szólhat. De komolyan úgy reagált rá mintha embert akartam volna ölni. Ti hogyan vettétek rá a szüleiteket? Vagy nektek mit szóltak hozzá?

15/L

2012. nov. 14. 19:46
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:
szerintem várj néhány évet, h kiderüljön h valóban szeretnéd-e, vagy csak egy fellángolás. hiszen egy életre, jól meg kell fontolni. és ha már nagykorú leszel, és akkor is úgy érzed h nagyon szeretnél, akkor már tényleg senki nem szólhat bele, és megcsináltatod. nem nagy szám amúgy a tetkó, nem tudom miért kell szól le itt téged mindenki :s
2012. nov. 14. 20:37
 22/46 anonim ***** válasza:

2 dolog jutott eszembe a kérdésről:

Tizenéves koromban végiglövettem a fülem, egy csomó fülbevalót hordtam, akkor éppen ilyen hóbort volt. Ma is megvannak a lyukak, de már egyet sem hordok. Szerencsére ez nem olyan feltűnő, bár néhanapján feltűnik valakinek...

A tetkó az viszont marad, nem lehet kivenni, ha elmúlik a hóbort...

A másik, ami eszembe jutott, hogy 20 éves korom táján elmentem egy komolyabb (nem csak ilyen karon pöttyözős) kivizsgálásra allergológiára, és ott derült, ki, hogy komoly festékallergiám van. Egy tetoválásba lehet, hogy bele is halnék... és ha nincs ez a kivizsgálás, soha nem tudtam volna meg, hogy én erre allergiás vagyok...

2012. nov. 14. 21:05
 23/46 anonim ***** válasza:
Várj 20 éves korodig, ha akkor is akarsz még tetkót, csináltasd meg.
2012. nov. 14. 21:32
 24/46 anonim ***** válasza:
Tulajdonképpen minek kellett ezt most így bejelenteni neki? Majd ha 18 leszel, akkor azt csinálsz magaddal, amit akarsz, és ha már rajtad lesz, akkor kitagad, vagy mi? Nekem nincs tetkóm, nem is szeretem, de ha a gyerekem akarna, akkor elfogadnám. Persze csak akkor, ha valami értelmeset rakat magára, nem valami nonfiguratív baromságot. De ha azt, akkor is az én lányom maradna.
2012. nov. 14. 21:41
 25/46 anonim ***** válasza:
9%

Az én szüleim sem rajongtak az ötletért, amikor mondogattam, hogy nekem bizony lesz tetkóm. Sztem nem gondolták, hogy komolyak a szándékaim :-)

Egyik nap bejelentettem, hogy ma voltam egy szalonban, és holnap megyek tetkót varratni. Ennyi. 19 éves voltam, tenni nem tudtak (vagy akartak?) ellene. (Mielőtt vlki kötekedne, én álltam!)

20/l

2012. nov. 14. 21:45
 26/46 anonim ***** válasza:
15-17 évesen még én is akartam, hála az égnek nekem se engedték, mostmár nem kéne semmi pénzért.
2012. nov. 14. 22:27
 27/46 anonim ***** válasza:
Egy tetoválás nagy döntés és sokan nem állnak meg egynél.Én 19 évesen csináltattam az elsőt,majd utána még kettőt.Mindháromnak jelentése van,és az életem része. Viszont a helyet,hogy hova azt jól gondold meg,mert tényleg leszel még anyuka ,meg idős is. Szóval gondolkozz,mielőtt cselekszel.Még anyudra hallgass!
2012. nov. 14. 22:40
 28/46 anonim ***** válasza:

Gondolkozz, és utána csináltass. A csípődön pl a kutya nem veszi észre, csak ha te is akarod.

Nekem is van, 5. 2 a lábamon, egy a tarkómon, egy a hátamon, egy a derekamon. Ha olyan helyre megyek, olyan ruhát veszek fel, hogy ne látszódjon. Engem is riogattak, hogy majd szülés után hogy néznek ki... Köszi, jól. :) Nem nyúltak el, nem szakadtak szét. Ja, meg az öreg kor. Látszik a lábamon, na és. Öregként biztos nem fogok topban, vagy akármilyen hátat villantó felsőben szaladgálni. Amúgy meg nem szégyellem, hozzám tartoznak.

A barátnőset rossz ötletnek tartom. Mi 14 évig voltunk legjobb barátnők, és akkor hagyott cserben, mikor felkértem, hogy legyen az esküvői tanúm... :S Pedig mi is akartunk közös tetkót.

2012. nov. 14. 22:57
 29/46 anonim ***** válasza:

Amíg ő tart el, és ő a gondviselőd, addig beleszólhat!

Akkor lesz a "te tested", ha önálló leszel, addig könnyű önérzeteskedni!

A tetkó meg nekem csúnya, olyan, mint egy összefirkált ház, csak ez egy összefirkált ember.

2012. nov. 14. 23:16
 30/46 anonim ***** válasza:
18%
A tetkó világ életben proli dolog volt és az is marad. Nem egyedi leszel tőle, csak megbélyegzed vele magad. Hagyd meg a csumpiknak.
2012. nov. 15. 01:56
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!