Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Most ezen mit kell így kiakadn...

Most ezen mit kell így kiakadni? Az én testem.

Figyelt kérdés

Ma anyámmal elmentem a boltba, láttam egy csajt akinek tele volt mind a 2 karja tetkóval ugyanúgy mint a pasijának. Anyám ezt nem látta de utána mondtam, hogy nekem majd lesz tetkóm erre nagy elkezd izélni, hogy "HÁT NEM LESZ!" mondom de lesz.. és így 'veszekedtünk' egymással egy kicsit. Megkérdeztem, hogy miért? erre azt mondta, hogy mert 80 évesen hogy fogok kinézni. Az már az én bajom, de nehogymár azért ne legyen mert hogy fog kinézni, mindenki ráncos lesz, az meg nem érdekel hogy más mit fog gondolni. Nem akarok vad tetkót és olyat csináltatnék aminek értelme van. Pl nagyon közel állnak hozzám a kutyák ezért szeretnék 2 mancsot valahová. Nem nagyot. Aztán láttam egy jó tetkót a barátnőmmel és olyat szeretnénk csináltatni majd. Az sem nagy. Nem hiszem, hogy megbánnám, 9 éve vagyunk barátok és nagyon szoros a kapcsolatunk. Egyszer az életemet is megmentette, ha nem lett volna ott akkor simán elütött volna egy autó ami gyorsan is ment. Szóval csak ilyen kis dolgokat akarok aminek értelme is van. Nem most, majd pár év múlva de talán 1-2 év múlva elkezdem piszkálni a témával. Aztán 18 után már nem nagyon szólhat. De komolyan úgy reagált rá mintha embert akartam volna ölni. Ti hogyan vettétek rá a szüleiteket? Vagy nektek mit szóltak hozzá?

15/L

2012. nov. 14. 19:46
1 2 3 4 5
 11/46 anonim ***** válasza:
88%
A többieknek nagyjából igaza van. De, ha már tetkó. Miért pont ilyen baromságokat akarsz magadra tetováltatni?
2012. nov. 14. 20:09
 12/46 anonim ***** válasza:
80%

Szerintem még várj vele! Ha 18 leszel sem te fogsz mindenről dönteni, majd ha eltartod magad, akkor igen. Addig is a szüleidnek van beleszólásuk a dolgokba. Nem a kor a döntő.

Attól mert most barátnők vagytok, nem biztos, hogy örökké fog tartani, és nem azért mert összevesztek, hanem mert elsodorhat az élet titeket messze egymástól és akkor más semmi sem lesz olyan mint rég. Hidd el tapasztalat.

A kérdésed és a leírtak alapján még igencsak fiatalka vagy, így tényleg várj még ezzel a tetkó dologgal!

2012. nov. 14. 20:11
 13/46 anonim ***** válasza:
100%
Párom 28 éves, tizenévesen csináltatott tetkót és már mostanra megbánta, pedig még nem is öreg. A te korosztályodban jó bulinak tűnhet, de szerintem akkor csináltass tetkót ha már felnőtt nő leszel és még mindig úgy gondolod, hogy szükséged van rá.
2012. nov. 14. 20:11
 14/46 A kérdező kommentje:
Oké, nem mondom, hogy örökké barátok leszünk de nekem ő egy nagyon fontos személy. Azért nem csinálnám meg azt a barátosat most mert lehet, hogy tényleg megbánnám vagy valami. De a másik az az amit nem bánnék meg soha. Nem tudom hányas válaszoló nyugodt lehet, hogy ha tehetem segíteni fogok valamilyen menhelyet. Kevés dolgot szeretek de ez az egyik amit magamon viselnék.
2012. nov. 14. 20:14
 15/46 anonim ***** válasza:

Nekem 19 évesen lett az első, igazából nem érdekelt itthon a szüleimet, mit csinálok

Úgy neveltek hogy magamtól rájöjjek mi jó és rossz, amikor érdekelni kezdett a fültágító először kicsi volt, utána növeltem rajta, itthon fater ránézett, el sem hitte

Anyu annyit szólt rá, mi lesz a megunom, akkor kezdhetem előlről a procedúrát visszafelé csinálni

Engem érdekel minden nyugatias dolog, ezért próbálok újítani magamon mindig

Szüleim sose bántottak ezért, mert modern gondolkodásúak, fater azt mondta, Ő idejében ez luxus volt ha valaki megtudott fizetni egy babrásabb tetkót, és feltételezték hogy nem élt kislábon

Szerencsére az ország valamilyen szinten halad előrefelé, a mi korosztályunk nem fog hőbörögni majd 60-70éves korban

Kettő mancs tetkóért, nem fognak kizavarni a házból, csak téged biztos azért tiltanak ettől mert gondolják hátránnyal indulnál a későbbi életed során

Viszont sok korodbeli gyerek így gondolkodik, hogy milyen vagány egy tetkó/ékszer, de később változna a baráti kör, életút, és azután vakarná az ember lefelé magáról

Láttam állatorvos lányt, cica arcképpel a csuklóján, ez is azt jelzi amit szeretsz és megmutatod a világnak, nem fogják elítélni/lenézni

Jól meg kell gondolni

20/F

2012. nov. 14. 20:15
 16/46 anonim ***** válasza:
80%

"A te tested, de te meg az én lányom vagy."

Anyum is mindig ezt mondta nekem - jogosan. Tavaly be akartam festetni a hajam, azt sem engedte.

Oké, hogy fiatal vagyok, és sok mindent ki szeretnél próbálni, de anyud csak azért tilt tőle, mert nem szeretné, hogy ennyi idős fejjel olyan komoly döntéseket hozz, amit később megbánsz, pl. tetoválás. Persze ha 18 elmúltál, nem szólhat bele, de ha most csináltatnál tetkót, és megbánnád, akkor neki se esne jól, hogy nem szólt bele, amíg megtehette volna.

Lehet, hogy neked fontos lenne ez az egész, de pár év múlva, vagy ha lesz gyereket, más szemszögből fogod ezt az egészet látni.

17/L

2012. nov. 14. 20:17
 17/46 anonim ***** válasza:

Én szeretem a tetoválásokat, de nem magamon. Egy sincs rajtam és nem is lesz. Viszont máson nagyon tetszik. De vannak helyzetek, amikor nem.

Pl társastáncon kereszttel a karodon elég hülyén nézel ki (személyesen láttam iylet). Tehát csináltass, de ne végtagokra, ne a fejedre. Gondolj bele, ha egyszer viselsz valami szexi kivágott estélyit, akkor ne látszódjon.

Amúgy hajrá. Jó tetoválót nehéz találni, szóval hónapokkal előtte keresgélj mestert. Egy olcsó, rossz, kezdő, gagyi tetkó gáz.

2012. nov. 14. 20:19
 18/46 anonim ***** válasza:
14%

anyádnak semmi köze hozzá, hogy van-e tetoválásod, se most se később, akkor sincs hozzá köze, ha az ő pénzéből élsz.

sok jól fizető munka van, ahol nem szempont a tetoválás.

2012. nov. 14. 20:20
 19/46 A kérdező kommentje:

#15-ös mondja jól. Nem azért kell mert hú de menő akarok lenni, hanem azért mert ezt szeretem és fontos.

Egyébként nem is most akarom, amúgy sem engednék most. De talán 17 évesen már elkezdhetem mondani nekik, hátha.

2012. nov. 14. 20:21
 20/46 anonim ***** válasza:
Úgy vettem rá, hogy elmúltam 18, saját pénzemből :D Nem volt nehéz. Előtte nem engedte, egyszer megkérdeztem, nemet mondott, vártam és megdolgoztam érte. :D És köszönöm is neki. Szerintem ne piszkálgasd vele 1-2 év múlva, majd ha lesz saját pénzed rá.
2012. nov. 14. 20:35
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!