Tényleg el kell ezt tűrnöm? (kicsit hosszú)
Hamarosan /egy hét múlva/ lejár a felmondási időm és nem lesz munkahelyem. Van valamennyi félretett pénzem,de apám fixa ideája,hogy neki KELL eltartania,és már most azt hiszi,mindent megtehet. Mióta tudja,hogy felmondtam /egészségügyi okok miatt volt rá szükség sajnos/ már elcsattant pár pofon és megy a fenyegetőzés,hogy ezért-azért így meg úgy majd jól megver. 24 éves múltam,nem vagyok már gyerek,akit el kell verni,mert nem viselkedik jól.Itthon segítek most még többet,mert már szinte nincs is munkám.Apám azt gondolja,csak lopom a napot és nem keresek másik állást,de ez nem igaz,mert járok állásinterjúra,de vagy nem felelek meg vagy messze van a munka vagy valami egyéb probléma adódik.
El kell viselnem a fizikai / a lelkiről nem is beszélve/ bántalmazást annak fejében,hogy talán rá fogok szorulna ha huzamosabb ideig nem találok munkát? Mit tegyek? Mi lehet a megoldás?
Nekem is van gerincferdülésem, sőt, néhány gerinc csigolyám nyitva is van. Jó néhány évet dolgoztam erdőn is, fát pakoltunk. Egyszer nagyon megfájdult, el mentem vele orvoshoz, annyit mondott, hogy ha nem muszáj ne nagyon emelgessek, és ússzak sokat. Folytattam az erdős munkát, fájdogált minden este valamennyire, de nem éreztem tőle magam halálos betegnek. Ma már más munkám van, a hátam, gerincem néhanapján most is fáj, de azt mondom, ez legyen a legnagyobb gondom az életben, simán kibírható, és ha van valaki aki néha néha megmaszírozza akkor egy két napig szinte minden oké.
Kérdésedre válaszolva, apud viselkedését nem kell eltűrnöd, felnőtt vagy, költözz pároddal, vagy egyedül más városba, ahogy előttem is írták, olyan helyre ahol több a munka lehetőség.
10-es köszi,hogy te nem hurrogtál le! Igen,én írtam ki a múltkori kérdést is,de azóta volt több vizsgálat is és kiderült,hogy nem csak enyhe a gerincferdülésem,mert megvizsgált még 2 doki is. És bizony erős fájdalmaim vannak,gondolom nem viccből írt fel az orvosom fájdalomcsillapítókat.Most masszázsra kell járnom és gyógytornára,ami nem szünteti meg csak szintentartja ezt az egészet! Annak a hölgynek ,akinek orvos a férje pedig üzenem,örülök,hogy nem az ő férje kezel...
Lehet,hogy alacsonyabb a fájdalomküszöböm,de attól még én élem át a fájdalmakat nem a sok okos. De úgy tűnik itt mindenki tisztában van az én testemmel,és azzal amit én érzek!
Annak a válaszolónak,aki írta,hogy irodai munka: az orvosom is ezt tanácsolta,mert NEM VÉGEZHETEK FIZIKAI MUNKÁT ezt 2 orvos is mondta,nem én találtam ki.Azt mondták,ez mindig jelen lesz az életemben és nem gyógyulok meg belőle csak jobb lehet ha csinálom a gyógytornát.De jelenleg a gyógytornák után is mivel meg van terhelve gondolom a gerincem nagyon rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!