Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Lakásvásárlás mizéria, mit...

Lakásvásárlás mizéria, mit csináljak, hogy az anyám ezt befejezze?

Figyelt kérdés

Apukám nagyszüleinek az egyik házát én örököltem meg, ezzel nincs is semmi gondja senkinek abból a családból. Abból lesz lakás vásárolva nekem, Budapesten.

Az anyukám viszont cirkuszol. Hogy nem hiszi el, hogy olcsóbban nincs, ennyiért itt már kertes házat vesz az ember medencével. És hogy ő talált olcsóbbakat is!! Mondom igen, olyat, ami kint van a halál f.sza után 2-vel, egy kommunizmus közepén épült lakótelepen, ahol a kocsit már az első éjszaka feltörik az utcán...

"Nem baj, nagyon szépre fel lehet azt újítani és a célnak megfelel." De én nem akarom újítgatni, apámat ismerem, nem foglalkozna ezzel. Anyám mindenből kinézné a legolcsóbbat az OBI-ban, ami épp van készleten, ugyanezzel az indokkal, hogy a célnak megfelel. És aztán veszekedne velem, hogy én mit gondolok, amiért nem az Ikea-Möbelix vonalon akarok vásárolni... Nekem ez nem hiányzik egyáltalán.

Legyen egy szép kis lakásom, egy szép környezetben, ennyire vágyom. Igen, sajnos Budapesten, de igazából már máshol sem olcsó mulatság ez.

Nem akarok szemét lenni anyával, de neki ehhez a pénzhez igazából semmi köze nincs, elváltak apámmal 15 éve már. Plusz ha a ház árából 5 éven belül nem veszek ingatlant, akkor adózhatok utána az államnak...

Erős lenne, ha a szemébe mondanám, hogy semmi köze ehhez és törődjön inkább a maga dolgával?

febr. 16. 10:14
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/76 anonim ***** válasza:
100%

A felhasználónak nem tudunk üzenetet továbbítani

(nincs ilyen felhasználó vagy már törölte regisztrációját vagy letiltásra került a fiókja

Egy újabb kivágott Andersen...

febr. 16. 19:50
 72/76 anonim ***** válasza:

Az ikeás bútorokkal egyetlen egy a probléma: hogy EGYSZER összeszerelősek. Hogyha bármilyen okból költözöl és szét kell szedned, utána már nem fogod tudni normálisan összerakni. :D

Jó az olcsósága, ez tény, és minőségre sem szar, csak ne akard egynél többször összerakni :D

Tudom, benne vagyunk, mert nyolcéven belül kétszer költöztünk zajártalom miatt, és igazán viccesen mozog az a szekrény, ami elsőre 1:1 megállt normálisan.

febr. 17. 11:06
 73/76 anonim ***** válasza:
Zajártalom miatt??
febr. 17. 11:09
 74/76 anonim ***** válasza:
100%
Persze. Ez a gazdagkislányos volt megint. Kettőt nyomott egyszerre rövid időn belül, nagyon kis termékeny napja volt.
febr. 17. 18:44
 75/76 anonim ***** válasza:
En a helyedben kerdezo ha rendelkezesemre all a penz es apad meg a nagyszulok is egyetertenek veled akkor olyat es ott vennek ami tetszik es ugy is rendeznem be. anyamat pedig nem engednem beleszolni ha a penz nem az ove.
febr. 18. 05:11
 76/76 anonim ***** válasza:
utolso vagyok, tessek keson vettem eszre hogy lelepett a kerdezo.
febr. 18. 05:11
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!