Név választási mizéria. Kinek kellene engednie?
Nekem az a véleményem, hogy a névválasztás a ti kettőtök döntése, nem kellene bevonni a szülőket. Legjobb lett volna, ha csak a végső döntést közlitek velük.
Ha már így alakult, ne foglalkozzatok a sopánkodással, azt a nevet válasszátok, amelyik nektek a legjobban tetszik. Akár Freddie vagy Frankie, akár más név.
Freddinek hívni egy szegény lányt. az egész életét tönkreteszitek.
miért kell uniszexnek lennie egy lánynak. hagy legyen már lány.
azért hogy most tudd hogy szólongatni a hasadat, ne tedd már valaki életét 80-90 évre tönkre.
A Fred(die), Riley és Frank(ie) mind férfinevek, az amcsikon kívül a világon sehol nem elfogadott ez az őrültség és még a tősgyökeres usabeliek közül is sokan röhejesnek tartják (ezt született amerikai ismerőseimtől tudom).
Most gondolj bele, neked nem lenne kínos, ha te egy férfira számítasz, erre megjelenik előtted egy női Fred? Miért jó az, ha valakinek nem dönthető el a neve alapján a neme? Ráadásul azért ezek a nevek még mindig a férfiak körében a gyakoribbak, ergo mindenki pasit fog várni, itthon meg egy lányt kiröhögnek, ha Franknek hívják.
Légyszi ne. Semmi baj a külföldi névvel a ti esetetekben, pláne, hogy a gyerek külföldön fog élni, de miért nem tudtok egyszerűen fiú- és lánynévvel is készülni? Vagy ha már ez ennyire muszáj, hívjátok Alexnek. Abból lehet Alexandra és Alexander is:)
Nekem a Leslie tetszik az uniszex nevek közül, de persze ez teljesen mindegy :) A te gyermeketek, a te dolgotok. Mivel kint fog élni, kit érdekel, hogy másutt az fiúnév-e? Nem hinném, hogy ez nagy törést fog benne okozni :)
Ti elmondtátok, hogy uniszex név, innentől mégis mit tehettek édesanyáddal?
Kellemes várandósságot és egy makkegészséges, vidám kicsit kívánok, akármilyen legyen is a neme :) Nem is értem, édesanyád miért annyira a neven rugózik, főleg, hogy jó nevek, nem idióták, ami miatt csúfolnák a gyermeket a társai...Az uniszexségüket pont nem ismerem, nem tudtam, hogy a Freddie is az, de ti nyilván tudjátok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!