Milyen választási lehetőségeim vannak?
Lassan össze fogok házasodni a barátnőmmel. Én most vettem hitelre egy lakást, a barátnőmnek meg van két gyermeke.
A gyerekeknek meg van az apjuk, és mind két nagyszülei jómódúak, én meg alulról tornásztam fel magam (nem elit családból származom), ezért szeretném azt, hogy amikor én már nem élek, a leendő feleségemé legyen a lakás haszonélvezeti joga élete végéig, de azt szeretném ha majd a leendő közös gyermekünk örökölné a lakást, vagy ha nem lesz közös gyermekünk akkor a testvérem két gyermeke örökölné. (Mivel említettem, a bnőm gyerekeinek soha nem lesz megélhetési problémája, ellenben tesóm gyerekeivel, akik kevésbé jó sorból származnak, és szeretnék igazságos lenni.)
Milyen választási lehetőségeim vannak?
természetesen egy ügyvédet is fel fogok keresni, csak szeretnék előtte tisztán látni, hogy mire számíthatok.
a barátnőm tud róla, és mivel már akkor belém szeretett, amikor még tanultam, ezért elfogadta és benne van. nem a háta mögött intézkedek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!