15 éves kamasznál ti meddig engednének, hogy ott maradjon egy barátja, osztálytársa hétvégén, ha nem alszik nálunk?
50!
Te nem tudsz mosogatni, ha ott van a gyereked barátja? Ennyire megterhelő feladat, hogy csak teljes nyugalomban vagy rá képes? Akkor egy mosáshoz mi kell? Olyankor még a családot is elzavarod? 😃
#50 Durva mennyire félre beszélsz, csak azért, hogy igazat adhass magadnak... :)
Eddig arról beszéltél, hogy 19 óra a határ. Ezek után már épeszű ember nem áll neki sem házimunkázni, sem tanulni, sem semmit csinálni. Pont ezért tökéletes idő ez a baráti és/vagy családi beszélgetésekre.
#50 basszus de hülye vagy.
Elmosni az edényt és nagytakarítást csinálni az két különböző dolog.
Megint oda lyukadok ki, aholnelobb voltam.: hogy az Istenben zavarna egy gyerek a házamban ha mosogatni kell?
Ne legyél már ennyire hülye.
Ha éjfélkor elmegy aludni a gyerekem, és vasárnap reggel felkel kilenckor az szerinted hány óra alvás?
Vagy te hideg vízzel ébreszted a gyerekedet hajnali ötkor?
Hülye vagy úgy ahogy van
#50 k.rva szar anya vagyok, mert a 13 éves gyerekemnek megengedtem a téli szünetben, hogy 11-ig fent maradjon
Bocsáss meg te szuperhős, hogy így volt 🤣🤣🤣
50 "rendet tartunk mindig". Neked a szövegértelmezés nem megy mi?
Én eszek és mosom is el magam után pl. Nálam a padlóról ehetsz minden nap, mert MINDIG REND VAN ÉS TISZTASÁG. Én hétköznap is képed vagyok felmosni pl vagy ha valami poros törlöm is le.
Éjfélkor fekszik is alszik 8 órát minimum, mivel még mindig a hetvégéről van szó.
Attól, hogy te nem tudod beosztani az időd vagy szerencsétlen vagy más még nem az.
A lényeg te felelős tökéletes szülő vagy...de még mindig nem neked szólt a kérdés és buta vagy, mint egy raklap.
Te te annyira ostoba vagy…
Azt írod 9 óra alvás kell, de már 10-kor ágyba dugnád a gyereket. Ezek szerint te hétvégén 7 órakor évreszted a kölykeidet?
Vagy csak ennyire nem megy a matek. :D
A másik, hogy miféle idióta áll neki péntek vagy szombat este nagytakarítani?
Amúgy ilyen alapon aztán semmilyen programot nem lehet csinálni hétvégére, mert jaj mikor takarítunk meg eszünk? Hát basszus, ha a takarítás meg az evés ennyire gátol abban, hogy éljétek az életeteket, akkor valamit nagyon elcsesztek.
Nyilván nem minden hétvége alkalmas vendégfogadásra, de könyörgöm, az milyen élet, amelyben egy gyerek egyetlen egy hétvégi estén sem érhet rá a barátját fogadni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!