Meddig éltek a szüleid?

Apám 2004-ben, egy héttel az 57. születésnapja után.
Anyukám még szerencsére él. A nagymamám (anyai) pont ma egy éve halt meg, három hónap hiányzott neki a kerek százhoz...

Apukám 1983-ban hunyt el, 56 éves volt (szívelégtelenség)
Anyukám 2009-ben, 77 évesen (keringési problémák)

Dédi 87
Mama 83
Anya 64
Apa 56
Szerintem én az 50-et sem fogom megélni ez alapján... Szörnyű látni a mintát. Pedig elvileg sokkal fejlettebb az orvostudomány és egészségesebben is élünk...

Apu 71 volt, leukémiában halt meg.
Anyu még él, 81.

Anyu 71 évesen rákban. (Azt se tudták megállapítani milyen rák, lehet tüdő vagy nyirokcsomó)
Apu 76 évesen májcirrózisban.

17, igen az orvostudomány fejlettebb, de egészségesebben nem élünk. Még a levegő is másabb, rengeteg az autó, a motor, amik szennyezik a levegőt. Többen repülnek is, motorcsónak. A szemétről nem is beszélve, erdőírtások. Kimegyek és konkrétan olyan helyet nem látok ahol legalább egy cigicsikk ne lenne. A cigi füstről nem is beszélve. Rengetegen füstölnek. A feldolgozott élelmiszerek, amiben egyre több olyan anyag van aminek nem kéne lennie. Az emberek száma csak nő, de egyszerűen ennyi hely nincsen a földön.
Sajnos sok emberben hiányzik a felismerés. Én csak abban reménykedem hogy egyre több emberben ott van, és talán még megmenthető. A rosszindulat, bántás meg már "csak" hab a tortán.
(Elnézést a kitérő válasz miatt.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!