Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A szüleim miért nem szólnak...

A szüleim miért nem szólnak mindig a fürdés miatt?

Figyelt kérdés

Akárhányszor szeretnék elmenni fürdeni 10 perc után már veszekednek velem, hogy jöjjek ki a kádból.

Ha megkérdezem, hogy miért most mit zavarja őket akkor csak annyi a válasz, hogy mert nem kell áztatni magad, elég tusolni, nem szállodában vagyunk.

ma 14:50
1 2 3 4 5 6
 31/56 anonim ***** válasza:
89%
26-os. Anyagi szempontból érthető. Ha Te nem érsz rá, az is érthető. Viszont leszólni azért valakit, mert nincs kertje, földje, állatai, kisgyereke, húszezer hobbija, negyvenezer nője,három állása, nem üzletember- meg ki tudja, hogy még mi miatt több, vagy jóval több szabadideje van, mint neked, hát ez azért durva volt. Képzeld el, még vannak olyanok is, akik hétvégén kialusszák magukat,vagy munka után néha ledőlnek pár órára, ha tehetik.
ma 17:45
 32/56 anonim ***** válasza:
39%
#31 az nem csak egy legenda? 😱 Na azigen
ma 17:47
 33/56 anonim ***** válasza:
29%
26 le lehet tusolni kádban ázás előtt
ma 17:52
 34/56 anonim ***** válasza:
72%
#33 na annak is sok értelme van ha naponta úgy fürdik az ember.
ma 17:54
 35/56 anonim ***** válasza:
42%
Nem mondtam hogy van, csak lehet. Én sosem áztattam magam, de ha nagy ritkán kádazok, gyors letusolok aztan engedek vizet.
ma 17:56
 36/56 anonim ***** válasza:
74%

Vesszetek össze ezen is, hogy ki hogy fürdik!! Kádban vagy tusol!

Mi lesz a következő csörte, a s@ggtörlés?

😁😁😁

ma 18:08
 37/56 anonim ***** válasza:
16%
#35 szerinted én ha kádazok mit csinálok? Pont ezért nem szoktam gyakran, mert értelmetlen.
ma 18:08
 38/56 anonim ***** válasza:
72%

Juss el arra a szintre, ahol már nem foglalkozol az ilyen böfögèsekkel.

Teljesen mindegy az ok, idővel ahogy idősödsz úgyis kirajzolódik a valóság, amikor már nem tudnak oltogatni.

Most a feladatod az, hogy ezen az időszakon túl legyèl. Ne várj èrdemi választ arra a termèszetellenes viselkedèsre amit művelnek. Az alja ez! Kiváltság, ès luxus a kád víz? Jó vicc, mindenki nevet.

ma 18:19
 39/56 anonim ***** válasza:
71%

" hogy csak baszogatnak."

Nyilván, hisz nem neked kell a számlát fizetni és nem a te gondod a párától bepenészedett fürdőszoba.

ma 18:22
 40/56 anonim ***** válasza:
41%

"havi 6000Ft a vízdíj"

Hideg vízben fürdesz?

ma 18:23
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!