Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Apámnak miért baj, ha sokat...

Apámnak miért baj, ha sokat vagyok a fürdőben?

Figyelt kérdés

Akkor még megérteném, ha a 25 percből, amit bent töltök 20at vízfolyatással töltenék, de nem még az se, kb 5 perc ebből a fürdési idő. Viszont vannak olyan dolgaim, mint pl a borotválkozás amit, hiába is akar, nem tudok a szobámban csinálni. Mondta, hogy akkor csináljam napközben, amikor ő nincs itthon. Mondom neki, hogy én se vagyok itthon napközben, erre csak megvonja a vállát és közli, hogy akkor ez van, nem tud mit csinálni.

Van, amikor a tesómra hivatkozik, hogy engedjem be pisilni, mert le kell feküdnie. Csak az a baj, hogy a tesómnak mindig szólok azelőtt, hogy elmegyek fürödni, hogy menjen el wc-re. Viszont apám, kap az alkalmon, amikor ez a rituálé elmarad a tesómmal, akkor 15 perc után már ott veri az ajtót, hogy takarodjak már ki a fürdőből, ne ottbent "meditáljak".

2023. máj. 5. 21:13
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
83%
Mert egy büdös bunkó, aki képtelen másokhoz alkalmazkodni, 0 empátia és a tolerancia szintje.
2023. máj. 5. 21:26
 2/25 anonim ***** válasza:
19%
Ez "tipikus" tudatalatti viselkedésmód és jelzés arra, hogy "Állj a saját lábadra fiam! Adjál bele a rezsibe! Ilyen idős koromban már házas voltam!...stb
2023. máj. 5. 21:27
 3/25 anonim ***** válasza:
25%
Inkább azzal foglalkozzon apád hogy mitől került olyan anyagi helyzetbe hogy 2 gyerekkel csak 1 fürdőszobás ingatlant tud megengedni magának.
2023. máj. 5. 21:27
 4/25 anonim válasza:
91%
Vannak emberek, akik szeretnek apróságokba is belekötni, ő is ilyen. Sajnos ha eddig sem fogadta el, hogy tovább bent vagy, akkor valószínűleg ezután sem fogja.
2023. máj. 5. 21:28
 5/25 anonim ***** válasza:
53%
Impotens és írigy, hogy neked feláll. Azt gondolja maszturbálsz.
2023. máj. 5. 21:31
 6/25 anonim ***** válasza:
89%
3-as.Nem mindenki születik aranyruddal, és legtöbbször örül annak a kevésnek is, amit összehozott..
2023. máj. 5. 21:53
 7/25 anonim ***** válasza:
72%
1-nél több embernek mindig kevés egy fürdőszoba, főleg, ha egyben van a WC-vel. A szüleimnél legalább két külön helyiség, de így is összevesztünk rajtuk 4-en.
2023. máj. 5. 22:11
 8/25 anonim ***** válasza:
89%
Apám akkor csinálta ezt mikor vizelettartási problémái voltak. Nemhogy mondta volna hogy most időnként többször kell majd wcre mennie, nem.. inkább szitkozódott össze-vissza, és mi voltunk az utolsó bunkók.
2023. máj. 5. 22:18
 9/25 anonim ***** válasza:
87%
Milyen jó is ha egybe van a fürdőszoba és a wc. Nekem is ez ment gyerekkoromban. Na meg reggel amikor készültem volna suliba, más szar szagában kellett mosakodnom
2023. máj. 5. 22:26
 10/25 anonim ***** válasza:
16%
Gondolom, az övé a ház, tehát ő mondja meg, ki mit hogy csináljon. Ezzel nem tudsz mit kezdeni, amíg el nem költözöl. A saját lakásodban majd addig fürödhetsz, amíg neked tetszik, nem szól bele senki.
2023. máj. 5. 22:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!