Apámnak miért baj, ha sokat vagyok a fürdőben?
Akkor még megérteném, ha a 25 percből, amit bent töltök 20at vízfolyatással töltenék, de nem még az se, kb 5 perc ebből a fürdési idő. Viszont vannak olyan dolgaim, mint pl a borotválkozás amit, hiába is akar, nem tudok a szobámban csinálni. Mondta, hogy akkor csináljam napközben, amikor ő nincs itthon. Mondom neki, hogy én se vagyok itthon napközben, erre csak megvonja a vállát és közli, hogy akkor ez van, nem tud mit csinálni.
Van, amikor a tesómra hivatkozik, hogy engedjem be pisilni, mert le kell feküdnie. Csak az a baj, hogy a tesómnak mindig szólok azelőtt, hogy elmegyek fürödni, hogy menjen el wc-re. Viszont apám, kap az alkalmon, amikor ez a rituálé elmarad a tesómmal, akkor 15 perc után már ott veri az ajtót, hogy takarodjak már ki a fürdőből, ne ottbent "meditáljak".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!