Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Apámnak miért baj, ha sokat...

Apámnak miért baj, ha sokat vagyok a fürdőben?

Figyelt kérdés

Akkor még megérteném, ha a 25 percből, amit bent töltök 20at vízfolyatással töltenék, de nem még az se, kb 5 perc ebből a fürdési idő. Viszont vannak olyan dolgaim, mint pl a borotválkozás amit, hiába is akar, nem tudok a szobámban csinálni. Mondta, hogy akkor csináljam napközben, amikor ő nincs itthon. Mondom neki, hogy én se vagyok itthon napközben, erre csak megvonja a vállát és közli, hogy akkor ez van, nem tud mit csinálni.

Van, amikor a tesómra hivatkozik, hogy engedjem be pisilni, mert le kell feküdnie. Csak az a baj, hogy a tesómnak mindig szólok azelőtt, hogy elmegyek fürödni, hogy menjen el wc-re. Viszont apám, kap az alkalmon, amikor ez a rituálé elmarad a tesómmal, akkor 15 perc után már ott veri az ajtót, hogy takarodjak már ki a fürdőből, ne ottbent "meditáljak".

2023. máj. 5. 21:13
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
79%
Fürödj olyankor mikor már alszik pl.
2023. máj. 5. 22:42
 12/25 anonim ***** válasza:
66%
bruh, hát épittessen másik fürdőt ha ekkora baj xd
2023. máj. 5. 23:00
 13/25 anonim ***** válasza:
15%
Fiú,vagy lány vagy? És miért vagytok ilyen szégyenlősek?Hasonló szituban nálunk ez nem fordulhatna elő.Egy család vagytok,nem....?
2023. máj. 5. 23:03
 14/25 anonim ***** válasza:
81%

Az én fiam simán ázik 1-1,5 órát.

Alig tudom kizavarni.

Szóval a 25 perccel nagyon jó vagy!

2023. máj. 5. 23:38
 15/25 anonim ***** válasza:
9%

25 perc alatt ki se tudom áztatni magam rendesen. Én 45 percig foglalom a fürdőszobát - ha nagyon sietek. Pisilni meg lehet egy erre a célra rendszeresített vázába, vagy a konyhai mosogatóba is, ha már valaki praktikus farokkal született!

Szerintem is az esetleges masztizáson aggódik az elmeroggyant apukád.

2023. máj. 6. 00:01
 16/25 anonim ***** válasza:
74%

#3 Ennek semmi köze ehhez :D Szerintem rengeteg család el egy fürdő szobával :) Mi is anno 4-en, akiből 3 nő, mégis meg tudtuk oldani .

Ha ennyire panaszkodik az apuka, akkor egy rend kell. Kinek mikor alkalmas, majd ezt össze vetni és kb egyszer igényel egy negyed órát, de ki lehet következtetni, kinek mikor optimális a fürdőszoba hasznalat. Nálunk ilyen se volt, egyszerűen megkérdeztük a másikat, és kész :) Apukad rugalmatlan , gondolom légy te az aki alkalmazkodik mindenhez is, az ő szemében . Javítható annyival, hogy kérdezz rá. Onnatol te megkerdezted , ennyi :) Nem a te felelosseged :)

2023. máj. 6. 00:08
 17/25 anonim ***** válasza:
15%

Mert csak egy fürdőszoba van.

Építsetek még egyet, plusz egy külön WC-t is!

2023. máj. 6. 00:40
 18/25 anonim ***** válasza:
75%

Apuka nem egy kompromisszumképes ember.

Ő kijelentette, hogy nem alkalmazkodik senkihez.

(Menjen amikor ő nincs ott, vállát rántja, stb).

Aki szerint menjen akkor mikor alszik, na ez a tipikus este felkel wc-re kimegy, és őrjöng ha nem szabad.

Csak tudnám az ilyeneknek minek gyerek, a legjobb ezekkel megszakítani minél hamarabb a kapcsolatot, éljen egyedül és akkor majd nem zavarja senki, és majd mikor eljön az idő, hogy maga alá sz-rik, olyan öreg lesz, majd akkor a családtagok is húzhatják a vállukat, hogy őket nem érdekli.

Na majd akkor fog rájönni milyen emberként élte az életét.

2023. máj. 6. 05:28
 19/25 anonim ***** válasza:
72%

Valószínű az a baja hogy nem akkor tudja használni a fürdőt amikor ő akarja.

Pláne ha a wc is egyben van vele.

Ennyi az ok. hidd el.

2023. máj. 6. 06:14
 20/25 NTBS ***** válasza:
22%
Akadályozod a használatban.
2023. máj. 6. 07:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!