Apámnak miért baj, ha sokat vagyok a fürdőben?
Akkor még megérteném, ha a 25 percből, amit bent töltök 20at vízfolyatással töltenék, de nem még az se, kb 5 perc ebből a fürdési idő. Viszont vannak olyan dolgaim, mint pl a borotválkozás amit, hiába is akar, nem tudok a szobámban csinálni. Mondta, hogy akkor csináljam napközben, amikor ő nincs itthon. Mondom neki, hogy én se vagyok itthon napközben, erre csak megvonja a vállát és közli, hogy akkor ez van, nem tud mit csinálni.
Van, amikor a tesómra hivatkozik, hogy engedjem be pisilni, mert le kell feküdnie. Csak az a baj, hogy a tesómnak mindig szólok azelőtt, hogy elmegyek fürödni, hogy menjen el wc-re. Viszont apám, kap az alkalmon, amikor ez a rituálé elmarad a tesómmal, akkor 15 perc után már ott veri az ajtót, hogy takarodjak már ki a fürdőből, ne ottbent "meditáljak".
Imádom, amikor egyben van a wc-fürdő... A legjobb kialakítás.
Nálunk is ez van, pedig csak ketten élünk, de reggel bizony akad belőle probléma - még jó, hogy mindketten HO-ban melózunk, de amíg be kellett járni, egyikünk kelhetett fel egyórával előbb emiatt.
Az a baja, hogy egy utolsó subri bunkó.
Milyen ember, apa már az ilyen? Minek ennek család?
Mi nem csinálunk ügyet ebből
Van amikor én fürdök apám közbe borotválkozik meg fordítva is
Mit szégyenlösködjünk
Uszoda zuhanyban is látjuk egymást
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!