A szüleim miért nem szólnak mindig a fürdés miatt?
Akárhányszor szeretnék elmenni fürdeni 10 perc után már veszekednek velem, hogy jöjjek ki a kádból.
Ha megkérdezem, hogy miért most mit zavarja őket akkor csak annyi a válasz, hogy mert nem kell áztatni magad, elég tusolni, nem szállodában vagyunk.
Na az aztán nagyon káros az egészségre, ha ejtőzik a meleg vízben:))
Amúgy simán lehet, hogy ezzel magyarázzák. Pedig csak irritálja őket valamiért. Számomra felfoghatatlan, miért nem lehet egymást hagyni nyugton élni és miért kell olyanért bszogatni, ami neki jó, és se magának, se nekem nem árt vele. Azon kívül, hogy úgy érzi, megteheti, mert ő a szülő, a másik meg a gyerek.
Igaz is, köszönje meg, hogy van víz, kenyér és fűtés! Büdös kölyök.
Már nem azért, de ha már kiengedte a kádba a vizet, nem tökmindegy, 5 vagy 10 percet fekszik-e benne? Nem ugyanannyiba kerül?
Ez a kádban lötyögés nàlunk se hagyomàny. De néha én is vágytam rá, hogy beleüljek nyakig a meleg vízbe...
Ezért..
Amikor elutaztak a szüleim, akkor csináltam... De...
Nem vált be!
Hamar kihűlt a víz, ezért nem tudtam sokáig üldögélni benne. Annyira meg én sem vagyok pazarló, hogy folyton forró vízzel javítsam a szitut...
Olvasni nem tudtam jól benne, mert a könyveket nem akartam eláztatni, a rejtvényfejtés még úgy ahogy ment, de ahhoz fel kellett üljek, kilógott a hátam és fáztam... Mobilozni még csak nem a kàd vízben fogok...
Szóval a dolog uncsi is...
Tisztálkodás céljából sem működik, mert utána úgyis le kell magam legalább egyszer zuhanyozni...
Szóval számomra több maceràt és kellemetlenséget jelent, mintsem élvezetet...
Bőven elég volt nekem anno szökő évente, ha nem voltak otthon, ha heti egyszer kéne kádba ülnöm, az borzasztó lenne! :))
Inkább elmegyek néha termálfürdőbe, ha lazulni akarok.... Amúgy jobb zuhanyozás után a takaró alatt pihizni, olvasni, netezni, tanulni, bármi...
Minden nap teleengedjük a kádat és így havi 6000Ft a vízdíj… nevetséges a költségekre hivatkozni, mert ennek a duplája, vagyis +6000 forint HAVONTA sem lenne sok.
(Igen egyedül élek, nem tart el senki. Havi 6000 forint egy ici pici kényelemre NYILVÁN nem sok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!