Hogyan érjem el, hogy anyám ne rontson be hozzám fürdés közben?
Figyelt kérdés
Néha csak így gondol egyet és random benyit a fürdőszobába (zuhanyzónk van), majd elkezd a szekrényben tenni-venni, meg kérdezgetni teljesen random dolgokat, hogy hogy telt a napom stb. Már annyiszor megkértem hogy legalább legyen szíves kopogjon, ha nem hajlandó ezt abbahagyni, és akkor magamra kapok egy törölközőt addig. Erre folyton azt a választ kapom, hogy
"Úgyis láttalak már meztelen, nem mindegy?" Ezzel tisztában vagyok, de szerintem az intim területet illik megadni mindenkinek, akkor is hogyha családtag. Már mindenhogy megpróbáltam rávenni, de egyelőre reménytelen.(Fiú vagyok)
2023. dec. 25. 19:38
3/19 A kérdező kommentje:
Ha lenne rá lehetőségem akkor megtenném, de ez nem opció mivel nincs hozzá kulcs.
2023. dec. 25. 19:49
4/19 anonim válasza:
Csereld ki a zarat kulcsosra! Nem egy bonyolult dolog. Es tarts magadnal egy masolatot a kulcsbol, ha eltunne..., tudjad hasznalni.
5/19 anonim válasza:
vannak kulcs nélküli zárak-reteszek.Ha anyád akadékoskodik,nyugodtan mond meg neki hogy miatta van.
6/19 anonim válasza:
Történt a fürdés közben olyan dolog, amelyről inkább jobb, ha nem beszélnél?
7/19 anonim válasza:
Nyugodtan mondd el neki (mint felnőtt a felnőttek), hogy téged zavar, hogy anyád nézi a szőrösödő testedet és kérd meg rá, hogy addig tartóztassa magát.
8/19 anonim válasza:
Nem létezik, hogy nem érti meg, ha szépen el magyarázod neki, hogy téged ez zavar🤷♀️
9/19 anonim válasza:
Én lány vok mikor anyum bejön akkor kicsit zavarban vagyok de már megszoktam(meg most a hajam is ő mossa mert el van törve a kezem). Nekem inkább apum a zavaró de tőle megkapom azt mint a kérdező. De O (meg mielőtt kotekednetek) csak törölközőt akaszt fel vagy kidobja a szemetet. A hugaim meg pisilnek... Ilyenkor takarom magam. De lehet H ez azt teszi hogyas nemű az anyud(elemeletileg:D)
10/19 anonim válasza:
1000 forint egy kis tolózár és 4 csavar hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!