Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan érjem el, hogy anyám...

Hogyan érjem el, hogy anyám ne rontson be hozzám fürdés közben?

Figyelt kérdés

Néha csak így gondol egyet és random benyit a fürdőszobába (zuhanyzónk van), majd elkezd a szekrényben tenni-venni, meg kérdezgetni teljesen random dolgokat, hogy hogy telt a napom stb. Már annyiszor megkértem hogy legalább legyen szíves kopogjon, ha nem hajlandó ezt abbahagyni, és akkor magamra kapok egy törölközőt addig. Erre folyton azt a választ kapom, hogy

"Úgyis láttalak már meztelen, nem mindegy?" Ezzel tisztában vagyok, de szerintem az intim területet illik megadni mindenkinek, akkor is hogyha családtag. Már mindenhogy megpróbáltam rávenni, de egyelőre reménytelen.(Fiú vagyok)

2023. dec. 25. 19:38
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
A tolózár tényleg jó ötlet.
2023. dec. 25. 22:00
 12/19 anonim ***** válasza:
82%
Támaszd ki a kilincset....
2023. dec. 26. 00:17
 13/19 anonim ***** válasza:
85%
Irányítsd rá a zuhanyfejet és csavard nagyra a víznyomást.
2023. dec. 26. 03:02
 14/19 anonim ***** válasza:
89%
13. Ez jó ötlet és pénzbe se kerül. Csináld úgy mintha véletlen lenne.
2023. dec. 26. 09:40
 15/19 A kérdező kommentje:

Köszönöm a rengeteg poénos hozzászólást, látom érdemben nem sikerült válaszolni.

De akiknek igen, azoknak nagyon köszönöm.

2023. dec. 26. 11:20
 16/19 anonim ***** válasza:
0%
Miért zavar ennyire? Egyébként is természetes nálatok a meztelenség, vagy csak anyád igyekszik meglesni téged? Ez utóbbi esetben érthető, ha az agyadra megy. De azt a kérést, hogy tusolás közben hagyjon békén, akkor is tiszteletben kellene tartania, ha a családban egyébként természetes a meztelenség. Anyád valószínűleg pszichésen be van kattanva. Zár felszereléssel aligha érsz célt, mert azt persze le fogja szerelni. Ha kiskorú vagy, fordulj a családhoz vagy kérj külső segítséget (iskola, pszichológus); ha nagykorú vagy: költözz el.
2023. dec. 26. 12:56
 17/19 anonim ***** válasza:
72%
Már megint a családi meztelenkedős... egy időben most bannolták, hálisten.
2023. dec. 26. 13:24
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
15. Mi az hogy nem sikerült érdemben válaszolni? Én nem vicceltem azzal hogy "véletlenül" pocsold ki a vizet. Tudom hogy poénokat hangzik de biztos idegesítő ha éppen rád pocsolják, ha megcsinalod 2x akkor harmadjára lehet hogy meggondolja hogy be akar e menni. Ha ez nem válik be akkor zár.
2023. dec. 26. 17:01
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
Verd ki a zuhanyzóban, egyszer elkap, többet nem megy be
2023. dec. 28. 12:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!