Némelyik szülő miért nem tudja tiszteletben tartani a gyereke privát szféráját?
Nagyon sokszor olvasom itt azokat a kérdéseket, hogy a szüleim miért nem tudnak kopogni meg, hogy bemennek amikor fürdik, stb.
A saját családomban is ezt tapasztaltam kamasz koromban.
Ha fürödtem vagy wc-èn voltam anyámnak biztos, hogy pont akkor kellett valami onnét. Ha rászóltam, hogy nem várhatna a dolog néhány percet, akkor meg gúnyosan megjegyezte, hogy: ,,Jaj amikor kicsi voltàl a seggedet csókolgattam” meg hogy: ,,Én szült elek mint játszod az eszed”. A kopogás kifejezés nàla egy idegen fogalom volt.
Az az érdekes, hogy ő egyáltalán nem szégyenlős van, hogy nàla vagyok és képes nyitott ajtónál pisilni, a nagyapám amikor élt még a nagy dolgot is rendszeresen nyitott ajtónál végezte. Anyám még 20 éves koromban is képes volt előttem meztelenül flangálni, volt, hogy megjegyeztem, hogy nem lehet a fürdőben felöltözni, arra az volt a válasz, hogy az én házamban, majd ott öltözködök, ahol akarok.
Hú, ez egy kicsit beteges, már bocsi!
Anyud azért csinálja ezt, mert a szüleitől ezt látta és neki ez a természetes.
Nem tudom mi a megoldás sajnos.
Jaj amikor kicsi voltàl a seggedet csókolgattam” meg hogy: ,,Én szült elek mint játszod az eszed”.
A legjobban utálom ezt a kifejezést, ettől még nem jogosítja fel arra, hogy azt tegyen amit akar. Szimpla bunkóság. Anyám is ilyen, tudja hogy utálom, de még azért is azt csinálja, bezárni meg nem tudom.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!