Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A szüleim miért nem szólnak...

A szüleim miért nem szólnak mindig a fürdés miatt?

Figyelt kérdés

Akárhányszor szeretnék elmenni fürdeni 10 perc után már veszekednek velem, hogy jöjjek ki a kádból.

Ha megkérdezem, hogy miért most mit zavarja őket akkor csak annyi a válasz, hogy mert nem kell áztatni magad, elég tusolni, nem szállodában vagyunk.

ma 14:50
1 2 3 4 5
 1/47 anonim ***** válasza:
87%
Drága a víz és a minden napos kádas fürdés brutál sok vizet fogyaszt.
ma 14:57
 2/47 A kérdező kommentje:
De heti egyszer se lehet. Meg ha már benne vagyok a kádba akkor miért kell kijönni rögtön?
ma 14:59
 3/47 anonim ***** válasza:
91%
2. Azt tőlük kérdezd meg!
ma 14:59
 4/47 anonim ***** válasza:
87%

Ők nem szoktak pihenni, lazulni, kényeztetni magukat? Csak a kötelesség, a munka?

Lehet ezért irritálja őket, ha te "csak fekszel a meleg vízben".

ma 15:00
 5/47 A kérdező kommentje:
De ezt mondják rá, hogy ne áztassam magam nem szállodába vagyunk. Semmi konkrét dolog
ma 15:00
 6/47 A kérdező kommentje:
Valóban tusolni szokták csak mert reggel munka előtt nincs több idejük. De szoktak pihenni.
ma 15:01
 7/47 anonim ***** válasza:
73%

Az én gyerekembol kiindulva:

- totál tele engedi a kádat

- kb 5 perc bennlét után kienged belőle egy keveset, és újra tölti csurig forró vízzel, ezt kb egy órán keresztül

-miután a víz meleg, totál gőz és pára a fürdőszoba

-kb minden csöpög emiatt a víztől

ma 15:04
 8/47 anonim ***** válasza:
67%
Valószínűleg csak baszogatni akarnak. Engedd el a füled mellett!
ma 15:05
 9/47 anonim ***** válasza:
56%
Igen, én is erre gondoltam, hogy csak baszogatnak. Kellemetlen lehet, minden esetre. Remélem én nem ilyen anyuka vagyok...
ma 15:12
 10/47 anonim ***** válasza:
63%
A furdoszoba és a WC egyben van?
ma 15:17
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!